John Travolta je žrebec! Glejte spreminjajoči se pogled ikoničnega igralca ‘Grease’ skozi leta

John Travolta samo postaja boljše s starostjo! Skozi leta je igral v nekaterih najljubših hollywoodskih uspešnicah in ikoničnih Mast igralec je oboževalce odpihnil s svojim čudovitim videzom in čudovitim šarmom. Medtem ko se je pred skoraj petimi desetletji zaslovel kot srčni ljubimec, Johnova preobrazba dokazuje, da bo vedno kobilar.

V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je filmska zvezda doživela velik odmor v šovbiznisu, ko je začel nastopati v hit TV oddaji Dobrodošli nazaj, Kotter . Leta 1975 je John prvič nastopil v filmu grozljivk Hudičev dež , čemur je sledila vloga v Fant v plastičnem mehurčku in Carrie leta 1976.

John Travolta in Kelly Preston sta vzgojila 3 neverjetne otroke - spoznaj jih

Naslednje leto 1977 je John dobil svoj prvi okus mednarodne slave in superzvezdnosti, ko je dobil vlogo v Vročina v soboto zvečer . Leto kasneje je leta 1978 upodobil Dannyja Zuka Mast . Od takrat je John stalnica v hollywoodski zabavi.V osemdesetih letih je John nadaljeval z igranjem, v katerem je igral leta 1983 Ostati živ , 1985 Odlično in Poglejte, kdo govori leta 1989. Dve leti kasneje leta 1991 je Zlati globus zmagovalec je vozel vezal s svojo ženo, Kelly Preston . Dolgoletni par je leta 1992 postal ponosen starš svojega najstarejšega otroka z imenom Jett - kdo leta 2009 tragično umrl pri 16 letih po napadu - in hči Ella Bleu leta 2000. Po Jettovi smrti sta John in Kelly pozdravila svojega najmlajšega sina, Benjamin , leta 2010.

John Travolta in družinski fotoalbum pokojne žene Kelly Preston

Medtem ko je s svojo kariero žongliral z očetovstvom, je John še naprej igral v nekaterih najbolj nepozabnih filmih showbiza. Leta 1994 je nastopal skupaj Samuel L. Jackson in Bruce Willis v hit komediji Pulp Fiction . Leta 1997 ima tudi filmske zasluge Mad City , 2004 Lestev 49 , Lak za lase v letu 2007, 2013 Sezona ubijanja in nazadnje, Fanatik leta 2019.

Čeprav se zdi, da je John še vedno na vrhu svoje igre, kar zadeva njegovo kariero, je v osebnem življenju doživel tragično izgubo, ko je ljubljena žena Kelly je umrla julija 2020. The Jaz sem jezen Razburljive novice je zvezda delila prek Instagrama.

'Z zelo težkim srcem vas obveščam, da je moja lepa žena Kelly izgubila dvoletno bitko z rakom dojke,' je zapisal v svoji čustveni objavi. «Pogumno se je borila z ljubeznijo in podporo toliko ljudi. Z družino bomo za vedno hvaležni njenim zdravnikom in medicinskim sestram v Centru za raka MD Anderson, vsem zdravstvenim centrom, ki so pomagali, pa tudi številnim prijateljem in ljubljenim, ki so bili ob njej. Kellyina ljubezen in življenje si bosta vedno zapomnili. »

Pojdi za kulisami velikih filmskih muzikalov iz 70-ih

Čeprav je John izgubil enega najpomembnejših ljudi v življenju, je sposoben zdržati pozno Jerry Maguire duh zvezde skozi spomine in njihove otroke. Kelly se je celo enkrat odprla, da bo s svojo resnično ljubeznijo sodelovala v njihovem filmu Gotti leta 2018.

« Všeč mi je bilo delati s svojim moškim . To smo storili že večkrat, toda ta je bil najbolj zabaven, ker igramo moža in ženo, ki sta povsem drugačna od nas, »je Kelly ekskluzivno Bližje tedensko v letu 2018. «Super je, da imate doma vadbenega partnerja! Vstopali in izstopali bomo iz teh likov in to je tako zabavno. »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte Johnovo preobrazbo skozi leta.