Jon Bon Jovi bo vedno ljubil svojo družino! Spoznajte 4 odrasle otroke Rock 'n' Rollerja

Jon Bon Jovi Štirje otroci so se rodili po njegovih neverjetnih stopinjah. Znameniti rock 'n' valjak je ponosen oče svojih odraslih otrok, Stephanie Bongiovi , Jesse Bongiovi , Jacob Bongiovi in Romeo bongiovi .

Jon deli svojo slavno družino s svojo dolgoletno ženo, Dorothea Hurley . Par, ki sta se prvič spoznala leta 1980, je zvezala devet let kasneje leta 1989. Pevec »Livin’ on a Prayer «je sprejel svojega prvega otroka, ko je Dorothea leta 1993 rodila njuno najstarejšo hčerko Stephanie.

Jon Bon Jovi bo vedno tam za svojo ženo! Spoznajte Dorotheo Hurley

Manj kot dve leti kasneje sta Jon in Dorothea razširila zarod, ko je leta 1995 prišel njihov sin Jesse. Družino so pozneje dopolnili z rojstvom sina Jacoba leta 2002, leta 2004 pa najmlajšega sina Romea.Čeprav je Jon med vzgojo svojih otrok potoval po svetu zaradi legendarne kariere rock zvezd, ni nikoli pustil, da bi glasba ovirala njegovo družino. 'Samo to, kar počnem, ni to, kar sem,' je dejal Ljudje , s pojasnilom, da službe ne jemlje preveč resno. «Pišem pesmi. Slučajno jih zelo dobro izvajam. To je to. '

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Najstarejši sin zmagovalca grammyja, Jesse, je med klepetom z njim ponovil očetove sladke občutke Bližje tedensko junija 2019. Jesse je dejal, da čeprav je bil njegov oče vedno na poti, si ne more kaj, da se ne bi spomnil vseh zabavnih časov, ki so jih preživeli skupaj doma.

'Najraje spominjam, ko odraščam, ko bi jaz in najmlajši brat Romeo igral očeta in srednjega brata Jacoba v nogometu,' se je spominjal. «Nikoli nismo izgubili!»

Jesse je tudi razkril najboljši nasvet njegovega očeta . V času, ko so ustanovili podjetje za vino očeta in sina Hampton Water , v začetku leta 2019 je čeden komad rekel, da mu je Jon rekel, naj si 'vzame čas' in 'potrpi'.

Družinske fotografije! Otroci slavnih ven in v bližini s svojimi slavnimi starši

'To zdaj uporabljam za vse vidike svojega življenja, še posebej, ko je treba sprejeti pomembno odločitev,' je pojasnil Bližje. «Ko je enkrat zunaj, je zunaj. Najbolje je, da si vzamete čas in se prepričate, da je narejeno natanko tako, kot želite, saj ni več poti nazaj.

Jon je neverjeten izvajalec, vendar je še boljši oče!

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o pevčevih štirih otrocih.