Jonathan in Drew Scott sta dinamičen duet! Oglejte si 5 zabavnih dejstev o zvezdah 'Property Brothers'

Čeprav Drew Scott in Jonathan Scott , gostitelji HGTV kaže Premoženje Bratje in Brat proti bratu , so postali avtoriteta za obnovo in oblikovanje domov, nekatere oboževalce bolj zanima njihovo osebno življenje kot njihovo poklicno. Ne moremo jih kriviti!

Čedna dvojčka že vrsto let razveseljujeta svoje privržence s svojo karizmatično zafrkancijo na zaslonu. A če se sprašujete, ali sta samska, na žalost ne. Brata sta oba v močnih odnosih. Drew je poročen kreativnemu direktorju Scott Brothers Entertainment, Linda Phan, in Jonathan hodi Novo dekle igralka Zooey Deschanel .

Oglejte si, koliko so vredne zvezde 'Property Brothers'!

Med prejšnjim intervjujem z Bližje tedensko , Je rekel Drew gre na dvojni zmenek s svojim bratom ves čas. 'Imamo veliko istih interesov, imamo domiselne osebnosti,' je dejal in par sta že razmišljal o tem, da bi imel otroke.«Radi bi imeli dvojčka. Čeprav sva bila z Jonathanom peščica, ker sva bila tako energična, sva bila vgrajena v najboljše prijatelje in Linda in jaz imava to idejo rada, «je povedal Bližje v drugem intervjuju in Jonathan se je strinjal. 'Drew bo najboljši oče na svetu, Linda pa bo neverjetna mama.'

Oglejte si, kaj so storile vaše najljubše zvezde HGTV pred pristankom na televiziji

Medtem ko čakajo, da pride ta dan, bosta A-liste še naprej delala na svojih oddajah HGTV, zdaj pa jim ni videti konca. «Smo pri 400 epizodah, torej smo za 400 družin obnovili hiše. Vse, kar počnemo, izhaja iz tega, kar so zahtevali naši oboževalci: kolekcije Scott Living, otroških knjig in nove aplikacije Nepremičnina Brothers Home Design . Ne vidimo konca! » Je rekel Drew.

Kot Premoženje Bratje vstopa v svojo osmo sezono, bosta Drew in Jonathan poskrbela, da bosta še naprej zabavala svoje oboževalce edino tako, kot vesta - s tem, da sta sama.

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti pet zabavnih dejstev o Jonathanu in Drew Scott!