Julia Roberts je bila v mnogih odmevnih romancah! Oglejte si zgodovino zmenkov zvezdice 'Miss Congeniality'

Julia Roberts je bila poročena s svojim možem, Danny Moder , skoraj dve desetletji, vendar morda ne poznate drugih njenih odmevnih romanc. The Gospodična Congeniality zvezda, ki je prej hodila s hollywoodskimi kosi Liam Neeson , Kiefer Sutherland in več.

Julia je začela na prizorišču zmenkov na seznamu A, ko je bila prvič povezana z Schindlerjev seznam igralec leta 1987. The Lepa ženska igralka in Liam sta bila eno leto skupaj, vendar se ni izkazalo, da gre za resnično ljubezen.

5 hitrih dejstev o Juliji Roberts, ki vas lahko presenetijo

V naslednjih nekaj letih je Julia žonglirala z romantičnim življenjem, medtem ko je utrjevala svoj status ikonične filmske zvezde. V zgodnejših dneh kariere, ko je igrala leta 1998 Zadovoljstvo , 1989 Jeklene magnolije in mnogi drugi, je hodila Dylan McDermott , Kiefer in Jason Patric .Oskarjeva nagrajenka je prav tako posnela zakon, ko je s svojim prvim možem hodila po hodniku, Lyle Lovett , leta 1993. Na žalost je njuna zveza trajala manj kot dve leti, kot sta jo poimenovala, se je leta 1995 ustavila. Kasneje je doživela še več drugih odnosov, preden se je leta 2001 zaljubila v svojega drugega moža Dannyja.

Vse, kar je treba vedeti o dolgoletnem možu Julije Roberts Dannyju Moderju

Ker je Erin Brockovich zvezda in ameriški kinematograf sta zvezala leta 2002, ostala sta močnejša kot kdaj koli prej. Tudi potem, ko sta bila skupaj več kot 18 let in dobrodošla trije otroci , Phinnaeus, Hazel in Henry, Julia še vedno meni, da je ena »srečna« dama.

'Resnično, do danes, do te minute je le moj najljubši človek,' Pobegla nevesta alum je izbruhnil v epizodi Gwyneth Paltrow ‘S« Goopov podcast »novembra 2018.« Bolj kot koga me bolj zanima, kaj ima povedati ali njegovo stališče. V resnici smo si zelo všeč in preprosto uživamo v družbi drug drugega. »

Oglejte si najslabše slike Julije Roberts in moža Dannyja Moderja od leta 2001 do zdaj

The Jej, moli, ljubi igralka se je čudila tudi trenutku, ko je prvič pogledala na Skrivnost v njihovih očeh ustvarjalec. 'Mislim, da je bila prva vrsta resničnega' potresnega premika 'srečanje z Dannyjem,' je takrat zabrusila Julia. 'To je bil prvi všeč, moje življenje ne bo nikoli enako na najbolj neverjeten, neopisljiv način.'

Tako srečni smo, da je Julia našla svojo sorodno dušo!

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte celoten seznam Julijine zgodovine zmenkov skozi leta.