Kate Hudson kliče Stevena Tylerja 'Papa' na novi fotografiji, ki jo ziba dojenčka - so povezani?

Frontman Aerosmitha Steven Tyler ni ne eno ne drugo Kate Hudson očeta - to bi bil glasbenik Bill Hudson - niti njen očim - to bi bilo Kurt Russell , dolgoletni partner Kateine ​​mame, Goldie Hawn . Torej, če nista v sorodu, zakaj se 38-letna igralka Stevena še vedno sklicuje na 'očeta'?

Oglejte si to objavo na Instagramu

Punčka je ta vikend obljubila Papa Tylerja @iamstevent @misslivalittle

Objava, ki jo je delil Kate Hudson (@katehudson) 16. aprila 2018 ob 10:51 PDTPrimer: Ko je v ponedeljek, 16. aprila, objavila Stevenovo fotografijo Stevena z rokami okrog sebe nosečniški trebuh , Je Kate zapisala: 'Punčka je ta vikend dobro objela Papa Tylerja.' In septembra 2016 je Kate objavila selfi o sebi s 'Papa Steven', potem ko sta se med letom zaletela.

Izkazalo se je, da je rocker Kate nekako očetovska figura, in to po zaslugi Ostanki zvezda Liv Tyler , njegova dejanska hči. Kot Yahoo Kate in Liv sta bili v devetdesetih letih sošolki v šoli Crossroads v Santa Monici v Kaliforniji. Nato sta igralki skupaj zaigrali v rom-comu leta 2000 Dr. T & Ženske . Še eno naključje? Kate in Liv sta leta 2004 pozdravili prve otroke. Še enega? Katejeva vloga v drami 2000 Skoraj znan , skupinski lik Penny Lane, je deloma temeljil na modnem modelu Bebe Buell, Livini materi in bivšem Stevenu.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Izdelujemo si sonce ️ Najboljše letalo doslej! Ljubim te, očka Steven

Objava, ki jo je delil Kate Hudson (@katehudson) 14. septembra 2016 ob 18:24 PDT

Prijateljstvo Kate in Stevena je dobro dokumentirano. Na primer, fotografirali so se na primer pri Inštitutu za zdravstveno varstvo Voice 'Raise Your Voice'. Naslednje leto se je udeležil vrtne zabave, ki je praznovala njeno sodelovanje z nakitom s Chrome Hearts.

Torej, ta 'Papa' bi bil eden prvih, ki bi jih Kate poklicala z otroškimi novicami! The Marshall igralka je v petek, 6. aprila, svetu napovedala svojo nosečnost in razkrila, da bo njen tretji otrok - in njen prvi s fantom Dannyjem Fujikawo - deklica. 'Trudimo se, da bi to nosečnost čim dlje ohranili pod radarjem, toda zdaj sem popa!' je povedala svojim sledilcem na Instagramu. 'In pretirano zahtevno je, da bi se skrival, in odkrito povedano, skrivanje je bolj izčrpavajoče [kot] samo izhajanje z njim! Moji otroci, Danny, jaz in celotna družina smo noro navdušeni! Deklica na poti. ' (Sliši se nam kot 'Sweet Emotion'!)

  • Oznake:
  • otroška izboklina
  • instagram
  • Kate Hudson
  • Steven Tyler