Kate Hudson ima čudovito življenje s svojimi tremi otroki! Glej Inside the Actress ’L.A. Mansion

Instagram / KateHudson

Kate Hudson je ena najbolj uspešnih igralk v Hollywoodu, zato ni presenetljivo, da je lastnica čudovitega doma v Los Angelesu. Leta 2011 je Kako izgubiti fanta v 10 dneh igralka je kupila sosednji dvorec, da je lahko naredila prostor za svojo družino. Če bi se spraševali, fotografije doma zagotovo ne pomenijo pravične.

Kateina brezmadežna lastnina ima velik pomen, saj še vedno živi v domu svoje mame, Goldie Hawn , kupljen leta 1979. Potem ko je v zgodnjih 2000-ih postal uveljavljena hollywoodska zvezda, je Skoraj znan alum je svoj otroški dom kupil za 5,5 milijona dolarjev. Ko je postala lastnica sosednjega doma, je bil ocenjen na 5,3 milijona dolarjev.Kate Hudson in njen sladki trio - Spoznajte 3 otroke Zvezde 'Skoraj znane'

Bivalni prostori dobitnika zlatega globusa so precej impresivni, saj ima sedem spalnic, več kopalnic, masivno dvorišče z bazenom in spa ter še veliko več. Kar zadeva njen dom Tudor Revival iz leta 1935, ki ga Kate uporablja kot gostišče, ima pet spalnic in šest in pol kopalnic.

Redko je videti v Katenem domu, saj pogosto deli fotografije, ki se druži s svojim fantom, Danny Fujikawa , njihova hči, Rani Rosie Fujikawa , in njena dva sinova, Ryder Robinson in Bingham Bellamy, ki ju deli z moškimi iz prejšnjih zvez.

Oglejte si najslajše stvari, ki jih je Kate Hudson kdaj govorila o mami Goldie Hawn

Kate, ki je lastnica dveh dvorcev, se sliši veliko, vendar se zdi, da jo Kate odlično uporablja kot zaposlena igralka, podjetnica in mama treh otrok. The Neveste vojne igralka - ki je bila prej poročena z bivšim možem Chris Robinson in zaročena z bivšim zaročencem Matt Bellamy - celo vroča, morda ne bo imela več otrok.

'Občutek imam, da bom na koncu verjetno zmagal,' Dvig Helene zvezda se je šalila o možnosti, da bi imela več otrok kot njen starejši brat, Oliver Hudson , ki svoje tri otroke deli z ženo Erinn Bartlett , med nastopom na Oddaja Ellen DeGeneres februarja. 'Ne vem, ali sem še končal.'

Kate Hudson je fantastična sestra - Spoznajte igralkine brate in sestre!

Potem ko je oktobra 2018 Kate pozdravila svojega najmlajšega otroka Ranija, je sladko priznala, da ima morda otroško mrzlico. 'Rani je trenutno na tistem mestu, kjer si všeč,' hočem še enega otroka, '' je dejala. «Toda, ko dobi približno 4 ali 5 let, si rekel:» Počutim se, kot da se moje življenje nekoliko vrne nazaj. Nekako so v utoru. ‘Tam je kot okno.»

Medtem se pomaknite po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v njenem domu!