Hči Kate Hudson je presladka! Oglejte si najlepše fotografije Rani Rose, ko odraste

Upoštevajoč Kate Hudson Hči, Rani Rose , star več kot dve leti, se oboževalci niso mogli posrečiti, če so jim podarili veliko čudovitih fotografij najmlajšega igralkinega otroka. Ali je kaj boljšega, kot če se ozremo na najbolj srčkane utrinke malega? Seveda ne!

The Kako izgubiti fanta v 10 dneh igralka pozdravil svojo prvo hčerko 2. oktobra 2018 s fantom Danny Fujikawa . «Odločili smo se, da bomo hčerki dali ime Rani (izgovarja se Ronnie) po njenem dedku Ronu Fujikawa. Ron je bil najbolj poseben človek, ki ga vsi zelo pogrešamo. Poimenovati jo po njem je v čast, «je v njej zapisal A-lister objava objave , ki je bilo napisano z napisom: »Tu je.«

Kate Hudson in njen sladki trio - Spoznajte 3 otroke Zvezde 'Skoraj znane'

A-lister je tudi mama sina Ryderja, ki ga je leta 2004 pozdravila skupaj z bivšim možem Chris Robinson in še enega otroka Binghama, ki ga je pozdravila z bivšim Matt Bellamy leta 2011. Vsi njeni otroci seveda ji prinesite srečo, saj jih imenuje « ljubi moje življenje . »Kate obožuje tudi prikazovanje vseh svojih najmlajših na družbenih omrežjih, še posebej male Rani! In čeprav Rani ni prvi otrok Kate, je delati stvari nekoliko drugače ko gre za starševstvo tokrat.

'[Ob hčerki] v resnici ne spremeni mojega pristopa, a zagotovo obstaja razlika,' Nadzorniki teže veleposlanik povedal AOL v intervjuju. «Mislim, da otroke vzgajate samostojno, ne glede na to - kot brezspolni [pristop]. Še vedno ne vemo, kaj bo prepoznala. »

Najslajši citati Starši staršev so povedali o svojih otrocih

«Rekel bom, da je trenutno neverjetno ženstvena v svoji energiji, svojih zvokih in svoji poti. Zelo se razlikuje od fantov in res je zabavno, če si dejansko želim kupiti otroška oblačila, «je nadaljevala. «Pri fantih je šlo samo za en sam ... pravzaprav sem se s fanti dobro odrezal. A pri njej je povsem druga igra z žogo. Nekatere stvari so mi všeč: 'Tega ji ne morem storiti, ker je tako pretirano.'

Pomaknite se navzdol spodaj in si oglejte najlepše fotografije male Rani!