Kathie Lee Gifford je srečnejša kot kdajkoli v Nashvillu! Oglejte si fotografije Alum's Home ‘Today’

Če se sprašujete, zakaj Kathie Lee Gifford je srečnejši kot kdaj koli prej ki živijo v Nashvillu , fotografije Danes alumov dom bi zlahka razložil, zakaj. Odkar se je leta 2018 preselila iz Greenwicha, Connecticut, v Music City, Kathie Lee živi v čudovitem in udobnem domu tik pred Franklinom v državi Tennessee.

Glede na Tennessean , ikonični televizijski voditelj je oktobra 2018. za 1,25 milijona dolarjev kupil neverjeten dvorec iz rjavega kamna. Po umik iz Danes oddaja po 11 letih aprila 2019 je prodajalna poročala o Kathie Lee in Hoda star kupila drugi dom v isti soseski julija 2019.

Spoznajte 2 ljubljena otroka Kathie Lee Gifford, Codyja in Cassidyja!

Čeprav je Kathie Lee še vedno lastnica svojega prvega doma v Nashvillu, zdaj živi v novem 7.965 kvadratnih metrov velikem kamnu, za katerega je plačala 3,7 milijona dolarjev. Dvonadstropni dom je opremljen s peščico spalnic in kopalnic ter osupljivo kuhinjo in dodelano kletjo.Medtem ko je poteza na stotine kilometrov stran lahko strašljiva, je Kathie Lee razkrila, da je srečnejša, kot je bila «v letih in letih in letih . » Dotična mama - ki si deli sina Cody Gifford in hči Cassidy Gifford s pokojnim možem Frank Gifford - se je odprla o svojem novem življenju, ko se je vrnila v Danes oddaja za nastop novembra 2019.

Kathie Lee Gifford in popolni poročni časovni načrt pokojnega moža Franka

'Najprej obstaja drugačna kultura - povsem drugačna kultura spodaj in v Nashvillu je kultura prijaznosti,' je Kathie Lee razkril nekdanji costar in BFF Hoda Kotb . «In so pristno prijazni. So veseli, zelo se zabavajo. Glasba povsod. Obstajajo žari. Vse je Americana, kot takrat, ko sem odraščal. »

Ko je januarja 2020 mesečno za kratek obisk jutranje oddaje, je V živo z Regisom in Kathie Lee alum je dejala, da je umrla njen dolgoletni mož in »pohabljajočo« osamljenost, ki jo je čutila je bil eden od razlogov, da se je preselila v Nashville. Nekdanji nogometni zvezdnik je avgusta leta 84 v starosti 84 let žal umrl iz naravnih vzrokov.

Oglejte si najslajše fotografije ljubeče mame Kathie Lee Gifford s svojimi otroki

»Ta moj dom v Connecticutu, kjer sva s Frank vzgajala najlepše otroke in imela sva toliko srečnih let ... ko sem tam živela sama, lahko psi storijo samo toliko zate,« je odkrito pojasnila takrat. «In jaz imam rad svoje pse, toda postalo je najbolj nabito, vznemirljivo, veselo, vsi pasji zvoki, otroški zvoki, dim na žaru in, veste ... preprosto življenje je bilo.«

Nenehno srce je potisnilo Kathie Lee, da je nadaljevala pot proti jugu. »Zdelo se mi je, da gre za mrliško vežico, samo tam,« je nadaljevala. «In rekel sem, da si moram ustvariti novo življenje, sicer me bo to ubilo. Osamljenost je hromila. »

Za Kathie Lee stvari ne morejo iti na bolje, saj se je preselila!

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v njenem bivališču v Nashvillu.