2 otroka Kathie Lee Gifford sta že odrasla! Spoznajte sina Codyja in hčerko Cassidy

Žongliranje starševstva in dela je morda težko, toda Kathie Lee Gifford olajšala, medtem ko je vzgajala dva otroka in delala kot ena izmed njih Danes Najbolj znani gostitelji že več kot desetletje. Od zapušča jutranjo oddajo NBC decembra 2018 je nekdanja zvezda uživala v dopustu s sinom Cody Gifford in hči Cassidy Gifford .

Oglejte si najslajše fotografije ljubeče mame Kathie Lee Gifford s svojimi otroki

TV osebnost - s katero deli svojo čudovito zalego pokojni mož Frank Gifford - je že večkrat dokazala, da ima neverjetne odnose s svojimi otroki. Kathiini otroci so med tem celo počastili svojo mamo na najbolj poseben način njena zadnja epizoda Danes aprila 2019.

V znamenju njene 11-letne kariere sta se Cody in Cassidy pojavila v hit jutranji oddaji in si delila ganljiv domač video. Otroci iz Kathie so razburkali o tem, kako ponosni so na svojo slavno mamo, ko je bil med predstavo prisrčen posnetek.Koliko je bila plača Kathie Lee Gifford 'Danes'? Odkrijte!

«Zate je mama televizijska legenda. Za nas je legendarna mama, 'se je Cody čudil, ko je Cassidy sladko nagovarjala,' največja življenjske lekcije, ki sem se jih osebno kdaj naučil od mame [je, če] imate utrip, imate namen. »

Richard Drew / AP / Shutterstock

Cody je razkril še en koristen nasvet, ki ga ga je naučila mama. »Najboljši nasvet, ki sem ga kdajkoli dobil od mame, je dejansko prišel od njenega očeta Pop Popa, ki ji je že zelo zgodaj rekel, najdi nekaj, kar najraje počneš, in nato ugotovi, kako bo za to plačana,« je pojasnil .

Čeprav je biti mama samohranilka za dva odrasla otroka po dolgoletnem možu Kathie veliko težje umrl f zaradi srčnega napada v starosti 84 let avgusta 2015, je povedal vir Bližje tedensko Zabavne živali avtor se ni mogel počutiti bolj blagoslovljen.

Kathie Lee Gifford in popolni poročni časovni načrt pokojnega moža Franka

'Vedno je v načinu hvaležnosti,' izključno notranji v skupni rabi. 'Franka obupno pogreša vsak dan, vendar je zdrava, njeni otroci uspevajo in resnično ljubi svoje življenje.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in spoznajte Kathieine otroke, Codyja in Cassidyja!