Keanu Reeves je srečen fant! Spoznajte njegovo čudovito dekle Aleksandro Grant

Usojeno! Alexandra Grant je srečnica, ki je ukradla fanta Keanu Reeves ‘Srce. Ko je umetnica razkrila, da hodi z Matrica igralca, so jo poklicali vsi njeni prijatelji, da bi razkril njeno novo zvezo.

Popoln časovni načrt zgodovine zmenkov Keanuja Reevesa

'Vsak človek, ki sem ga poznala, me je poklical v prvem tednu novembra, in to je fascinantno,' je prej rekla Aleksandra Vogue . Čeprav so njeni prijatelji in družina vedeli, da hodi z igralcem, javnost ni izvedela šele Teden življenja in sloga objavil novico novembra 2019, potem ko so jih opazili, da so se držali za roke na LACMA Art + Film Gala.

«Resnično presenetljivo se mi zdi, kako se v zadnjih petih mesecih naenkrat odpravi na dogodek z njim in vsi znorijo, na primer: 'To je njegovo novo dekle,' ker je bila z njim na številnih prireditvah . Kar naenkrat se je pojavilo, da se z njo srečuje že nekaj let, »Aleksandrin prijatelj Jennifer Tilly prej povedal Šesta stran .Med intervjujem je Jennifer dejala, da sta dvojica 'popoln par', ker je Alexandra 'kul, elegantna ženska', Keanu pa 'res odličen fant'.

Oglejte si slavne pare, ki so se noro zaljubili na prvi pogled

«Mislim, da si vsi želijo, da bi imeli kaj takega. To ni bleščeča hollywoodska romanca, «je dejala. Zaradi česar njun odnos deluje tako dobro, je, da par « navdihujejo drug drugega na vseh ravneh, »Insajder prej Bližje tedensko. 'Zaradi tega se tako odlično ujemajo.'

Čeprav srebrnolasa lepotica in njen lepotec še nista govorila o zakonu, je le vprašanje časa, kdaj bosta zvezana. «So praktično neločljiva , »Je povedal drug vir Teden življenja in sloga . «Zaljubljeni so ... Keanu vidi, kako preživlja preostanek svojega življenja z njo. Je prijazna, topla in duhovna, tako kot [on], in odlična komunikatorka. »

Krijem ti hrbet! Najbolj podporni slavni pari na Instagramu

Dokler ne bosta pripravljena narediti naslednjega koraka v svoji zvezi, bosta Keanu in njegova ljubezen še naprej počasi hodila. Navsezadnje Point Break zvezda je bila tako dolgo v 'temnem prostoru', ko je njegova bivša punca Jennifer Syme umrla v prometnem trku leta 2001. Pravzaprav se ni 'obrnil', dokler Keanu ni spoznal Aleksandre. Njen »pozitiven pogled« na življenje je bil dovolj, da ga je nadaljeval. Zdaj se Keanu odlično počuti, da je znova našel ljubezen.

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti več o Keanujevi deklici, Aleksandri Grant!