Kelly Clarkson je tako ponosna na svojo družino: Spoznajte pevkina 2 otroka z bivšim Brandonom Blackstockom

Ne moremo zanikati bivših Kelly Clarkson in Brandon Blackstock imajo nekaj najdragocenejših otrok. Čeprav je Oddaja Kelly Clarkson zvezda in vodja glasbe imenovano preneha po skoraj sedmih letih zakona se nekdanji par osredotoča na vzrejo svojega mešanega zaroda.

« Prioriteta Kelly in Brandona sta njuna otroka , so na krovu, da bi nadaljevali s sodelovanjem kot glavno skrbjo, «je ekskluzivno povedal poznavalec Bližje tedensko . Glede na sodne dokumente je Kelly v začetku junija 2020 vložila zahtevo za ločitev, pri čemer je kot razlog navedla »nezdružljive razlike«.

Spoznajte odtujenega moža Kellyja Clarksona Brandon Blackstock!

Pevec «Since U Been Gone» in Brandon delita svoje mnenje dva otroka, River Rose in Remington , medtem ko je vodja talentov tudi oče njegovih najstarejših otrok, Savannah in Seth, iz prejšnjega zakona z Melissa Ashworth .'Delajo na tem, da bi čim bolj olajšali ta prehod za vse svoje otroke,' je pojasnil vir nekdanjega para, ki se je leta 2013 zavezal. 'Njene otroke ima za svoje ... tako da bo čustveno težka pot naprej. »

Ločitveni postopek Kelly in Brandon še vedno traja, konec novembra 2020 pa American Idol alum je dobil primarno fizično skrbništvo nad malčki. Glede na dokumente, ki jih je pridobil Bližje tedensko , bo pevka 'Močnejša' zaradi 'povečane' stopnje konflikta imela primarno skrbništvo nad njuno hčerko River in sinom Remingtonom.

Oglejte si najslabše trenutke Kelly Clarkson z otroki River in Remington

'Sodišče ugotavlja, da v okoliščinah, ki so prisotne v tej zadevi, interes za zagotavljanje stabilnosti in kontinuitete za mladoletne otroke tehta v prid predlagatelja, ki ima primarno skrbništvo,' je zapisano v sodnem dokumentu, ki se nanaša na Kelly. 'Stranki težko prihajata med seboj zaradi vprašanj zaupanja.'

Kelly ima primarno fizično skrbništvo v Los Angelesu, toda ljubeča mama in televizijska oseba si bosta delili skupno fizično in pravno skrbništvo, je zapisano v dokumentu. Ker bosta River in Remington večino časa bivala pri Kelly v LA, sta Brandonu vsak dan pripravila 'sporazumno dogovorjeni čas', s katerim se bosta FaceTime sporazumevala.

Mineva skoraj šest mesecev, odkar sta Kelly in Brandon odpovedala, a oboževalci so še vedno šokirani, saj se zdi, da je pevka 'Zaradi tebe' tako razburjena zaradi svoje dolgoletne ljubezni. Pravzaprav se je romanca dvojca začela vihravo, saj sta se zaročila le 10 mesecev po tem, ko sta začela hoditi leta 2012.

Oglejte si impresivno neto vrednost Kelly Clarkson!

Pevka 'Moje življenje bi sesulo brez tebe' se je sladko odprla o svojem odnosu s takratnim glasbenim gurujem. 'Nikoli nisem bila resnično ljubljena, kot sem zdaj,' je zahrbtela Cosmopolitan januarja 2013.

Še preden je skupaj pozdravila River Rose in Remington, se je Kelly čudila, kako postala ponosna mačeha Brandonovim otrokom. «Vsi živimo skupaj in vse. Tako drugačen je, a popoln. So čudovite in pravzaprav resnično nakopljem mamo, «je razkrila Kelly V živo z Ryanom Seacrestom leta 2013.

Nadaljujte, če želite izvedeti več o mešani družini Kelly in Brandon.