Kim Fields deli prve fotografije Miracle Baby Quincy!

V novi številki časopisa Bližje tedensko , Kim Fields deli ekskluzivne prve fotografije svojega čudežnega 4-mesečnega sinčka Quincyja.

'Vem, da se sliši kot kliše, a to je blagoslov,' pove 44-letna Kim Bližje na ekskluzivnem fotografiranju.

Kimina nosečnost je bila presenetljiva, potem ko je doživela dva splava, preden je ugotovila, da ponovno pričakuje. «Bilo je toliko hvaležnosti, da je bil tukaj in zdrav.»Torej, ko igralka, najbolj znana kot Tootie naprej Dejstva iz življenja , začela se je počutiti slabo in verjeti, da je perimenopavza, njen mož, Broadway igralec Christopher Morgan , vztrajala, da gre k zdravniku.

«Mislil je, da sem lahko dehidrirana, potem pa ugotovim, da sem noseča dva meseca! Bila sem omamljena, «pravi Kim. »Oba sva bila presrečna,« doda Chris.

Quincy se je rodil 3. decembra po prerezu in Kim deli lepe spomine na svoj porod. Na svojem iPadu je sestavila poseben seznam predvajanja, a ko ga je pustila v bolniški sobi, sta z možem zapela klapo.

«Izkazalo se je, da se je anesteziolog popolnoma ukvarjal s petjem, zato smo delali tridelne harmonije in se držali za roke!» pravi ona Bližje v smehu. «Peli smo družino iz Dreamgirls ko je Quincy prišel ven. »

Dojenček, ki je dobil ime po slovitem glasbenem producentu Quincyju Jonesu, spominja na svojega velikega brata Sebastiana.

«Izgledata si zelo podobna. Sebastian se rad hvali z mlajšim bratom. Svojim učiteljem v šoli pove vse, kar počne. V tem trenutku je Quincyjev publicist, «se pošali Kim Bližje .

In čeprav Kim misli, da sta s Chrisom 'končala' in dodala svojo družino, prizna, 'nikoli ne reci nikoli. Biti mama je res največja vloga v mojem življenju. »

VEČ ZA TI TEDEN POJEMITE NOVO ŠTEVILO BLIŽJEGA, NA KUHINJAH ZDAJ.