Neto vrednost Kirstie Alley je nekaj, za kar je treba razveseliti! Oglejte si, koliko zasluži igralka

Kirstie Alley je ena najbolj znanih hollywoodskih zvezd, zato ne preseneča, da ima neto vrednost približno 40 milijonov dolarjev. Po navedbahNeto vrednost slavnih, ikonična igralka in komičarka je zaradi zadnjih nekaj desetletij v televizijski in filmski oddaji zaslužila zajetno bogastvo.

Oglejte si celoten časovni načrt zgodovine zmenkov Kirstie Alley

Že od mladih nog si je Kirstie prizadevala za igralko. Po obisku državne univerze v Kansasu je spakirala kovčke in leta 1979 zapustila dom v Los Angelesu. Tri leta po selitvi je Kirstie dobila vlogo poročnika Saavika v filmu iz leta 1982. Zvezdne steze II: Khanova gneva .

Globe Photos / ShutterstockKomik je nadaljeval z nastopanjem v zgodnjih osemdesetih letih in se pojavil leta Še ena priložnost leta 1983, 1984 Teci stran , Zajčja zgodba leta 1985 in še veliko več. Leta 1987 je Kirstie prvič okusila mednarodno superzvezdo, ko je bila zaigrana v hit TV seriji Na zdravje .

Kirstie je bila poleg tega, da je postala glavna sezona v 11 sezonah sitcoma od leta 1982 do 1993, nagrajena za svoje delo na Na zdravje . Leta 1991 je prejela nagrado emmy in zlati globus, leta 1994 pa drugo nagrado za izjemno glavno igralko v humoristični seriji.

Fotografije srednješolskega letopisa Kirstie Alley, Brad Pitt in More Stars

The Potrebuje dve igralka je nadaljevala hollywoodsko kariero, ko je nastopila Veronikina omara od 1997 do 2000. Nastopila je tudi v neštetih filmih v devetdesetih, vključno z Za bogatejše ali revnejše , Brez zob, Vas Prekletih in Nevada .

Kirstieina zavidljiva neto vrednost je tudi zahvaljujoč njenim nastopom Ples z zvezdami . Leta 2011 je v 12. sezoni tekmovala s svojim partnerjem, Maksim Chmerkovskiy . Čeprav je dvojica med plesnim tekmovanjem zasedla drugo mesto, se je Kirstie vrnila naslednje leto leta 2012. Njena in Maksim sta bila sedmi par, ki sta izpadla v 15. sezoni.

David Fisher / Shutterstock

V letih 2013 in 2014 je igralka igrala v svoji istoimenski komediji, Kirstie . To je privedlo do koncerta leta 2015 Naključna ljubezen , čemur je sledila vloga v drugi sezoni Kraljice krikov leta 2016.

Kirstiein filmski in televizijski življenjepis je precej impresiven, a njene sposobnosti presegajo igralsko. Leta 2005 je izdala svojo prvo knjigo z naslovom Kako izgubiti rit in si povrniti življenje . Leta kasneje leta 2012 je napisala spomine o svojem življenju Umetnost moških .

Oglejte si igralsko zasedbo 'Na zdravje' - takrat in zdaj!

Čeprav se zdi, da Kirstie v svojem poklicnem življenju ne bi mogla več doseči ničesar, manjka le partner, s katerim bi preživela čas. The Poglejte, kdo tudi govori zvezda je bila prej poročena z Bob Alley od 1970 do 1977 in drugi mož Parker Stevenson od 1983 do 1997.

Čeprav ima Kirstie polne roke dela kot mama svojih dveh odraslih otrok, William Stevenson in Lillie Stevenson , ne bi imela nič proti, da bi našla ljubezen z novim moškim . « Mora biti zares pameten , torej, ko je smešen, njegov humor oddaja inteligenca, ne koruznost, «je nekoč povedala Bližje tedensko . «In imeti mora neskončno energijo, kajti če bi bil z nekom, ki je preveč len, skromen ali sproščen, bi rekel:» O, moj bog, dolgčas mi je! ««

Kirstie se ne bo poravnala, dokler ne bo našla nekoga, ki je tako uspešen kot ona!

  • Oznake:
  • Kirstie Alley
  • Neto vrednost