Igralska zasedba 'Življenje gre naprej' dela velike stvari! Ugotovite, kaj se je zgodilo s Chrisom Burkeom in Costarsom

Če vas zanimajo nostalgične televizijske oddaje, potem verjetno veste vse Chris Burke 'Hit hit Življenje gre naprej . Oddaja, ki je spremljala življenje družine Thatcher, je bila osredotočena na Chrisovega lika Corkyja, ki se je boril z Downovim sindromom.

Kaj se je zgodilo z igralsko zasedbo Charles in Charge?

Serija je na ABC tekla od leta 1989 do 1993, po koncu pa Chris in costars Tracey Needham , Bill Smitrovich , Patti LuPone , in Kellie Martin šel na večje in boljše stvari. Med prejšnjo epizodo filma Oprah: Kje so zdaj? , Chris se je spomnil svoje neverjetne poti do zvezdništva in dejal, da je bil najboljši del zanj to, da je bil na televiziji.

«Res je super, če te poznajo na televiziji. Imel sem priložnost narediti nekaj, kar sem si vedno želel, in zdaj sem to storil, «je pojasnil.Ker televizijskih oddaj o ljudeh z Downovim sindromom ni toliko, je Chris prav vesel, da je lahko Ameriki pokazal, kako je, če ga ima. 'Resnično kaže, da imamo vsi različne talente in se držimo tega, v čemer ste dobri,' je dejal. «Ne gre za izvedbene težave. Gre za izvedbene sposobnosti. To je sporočilo. »

Karkoli se je zgodilo z igralsko zasedbo 'Dotaknil se je angel' - vključno z zvezdo Rome Roma Downey?

Tudi Chrisova costar Kellie je zaslovela po Življenje gre naprej . Do danes pravi, da v oddaji ljudje še vedno tvitajo o smrti njenega lika. 'Zelo lepo je, da so ljudje še vedno tako travmatizirani zaradi moje smrti,' je dejala Vrvež v intervjuju iz leta 2017. «Na Twitterju ne mine dan, ko ne bi dobil kopice sporočil o ljudeh, ki so travmatizirani, da je Lucy zabodla.»

Po Življenje gre naprej , Kellie je izvedela, da je lahko veliko več kot le igralka. Njene sanje so, da bo nekoč bodisi režiserka bodisi producentka!

«Rekel bom, v zakulisju se mi zdi osupljivo, da sem v 34 letih igralstva delala le z manj kot 10 režiserkami, manj kot 10 , »Kellie je pojasnila. 'Ne vem, kaj moramo storiti, da to spremenimo.'

Pomaknite se spodaj, da vidite, kaj se je zgodilo z zasedbo Življenje gre naprej !