Lisa Marie Presley bi za svoje otroke storila vse - Spoznajte mešano družino pevke

Ne moremo si pomagati, da se ne bi zaljubili Lisa Marie Presley Slovita družina. Ljubljeni kantavtor je leta 1968 po zaslugi staršev vstopil v svetovno znanega otroka Elvis Presley in Priscilla Presley . Hitro naprej do danes in zdaj ima svojo veliko mešano zalego!

Lisa Marie je materinstvo prvič doživela, ko je sprejela hčerko Riley Keough maja 1989, skupaj z možem Danny Keough . Par, ki je vozel zavezal leta 1988, je pozdravil svojega drugega otroka, sina Benjamin Keough , oktobra 1992. Doting mama in ameriška pevka sta odpovedala do leta 1994.

Oglejte si neto vrednost Lise Marie Presley!

Po ločitvi od Dannyja je Lisa Marie znova našla ljubezen z drugim možem Michael Jackson , s katero je bila poročena med letoma 1994 in 1996. Nekdanji par nikoli ni imel nobenega otroka in igralka je nazadnje šla naprej, ko je s tretjim možem hodila po hodniku Nicolas kletka leta 2002. Lisa Marie in The Nacionalni zaklad zvezde so bile ločene do leta 2004.

Prišel je čas, da pevka »Lights Out« razširi svojo družino, ko se je poročila s četrtim možem Michael Lockwood leta 2006. V svojem skoraj 10-letnem zakonu sta Lisa Marie in profesionalni kitarist postala ponosna starša hčerk dvojčic Finley Lockwood in Harper Lockwood . Vendar sta se leta 2016 ubrala vsak svojo pot.

Twitter / LisaMariePresley

Čeprav romanca Michaela in Lise Marie ni trajala, se zdi, da se nekdanji par iz oči v oči vidi, ko gre naprej. V začetku leta 2020 je dal insajder, blizu Lise Marie in Michaela Bližje tedensko pogled na njihov ločitveni postopek . 'Bitka za skrbništvo Lise Marie se ne premika tako hitro, kot bi si želela,' je takrat pojasnil vir.

Glede na to, da smo Liso spoznali in ji ljubimo, ker je ljubljeni otrok Elvisa in Priscile, oboževalci ne bi mogli biti bolj navdušeni, ko bi jo videli, da postane mama svojim otrokom. Film »Ugotovil bom« je oboževalcem omogočil redek vpogled v njeno družinsko življenje, ko se je odprla za svoje starševske tehnike.

Lisa Marie Presley se je poročila že 4-krat - glej časovnico njenih hollywoodskih romanc!

'Sem zelo, zelo močna in močna mama levinja,' je povedala Lisa Marie Huffington Post . «Zelo zelo zaščitniško sem št. 1. Prav tako [želim] biti njihov prijatelj in jih zaščititi, hkrati pa naj jih naučijo, kako živeti v svetu, v katerem živimo.«

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o štirih otrocih Lise Marie Presley.