Malo drobca o Johnu Mellencampu in Meg Ryan - oglejte si časovno zvezo parov!

Slavni par Meg Ryan in John Mellencamp mogoče se niso srečali v 'majhnem mestu', toda ko so se križali, smo prepričani, da niso imeli 'osamljene noči.' Zdaj, ko smo se teh sklicev umaknili, vam končno lahko rečemo, da sta Meg in John en neverjeten par - in že imata precej potovanja.

Oglejte si celotno časovnico zgodovine zmenkov Johna Mellencampa

Preden se najdeta, se Neprespani v Seattlu Govorilo se je, da je bila z nekaj pomembnimi hollywoodskimi moškimi, preden se je povezala s kolegom Dennis Quaid leta 1991. Čeprav sta se leta 2001 razšla, je imel dvojček enega sina Jacka, ki trenutno deluje kot igralec v Hollywoodu. Vendar je ločitev Meg in Dennisa precej vplivala na obe strani, še posebej na Pasji namen superzvezdnik.

«Mislim, da ločitev naredi to vam vzame identiteto , »Je nekoč povedal Dennis Sunday Times . «To je kot smrt. Vaša identiteta je zavita v zvezo in če je ne bo, kdo ste vi? ... Ali niso najstresnejše stvari v življenju smrt družinskega člana in selitev? In potem je ločitev, ki je smrt in selitev. '

Spoznajte bivša Johna Mellencampa in Mešano družino otrok Meg Ryan

'Rojstvo otroka je še ena stresna situacija,' je nadaljeval hollywoodski zvezdnik. 'Ne samo zato, ker bi lahko šlo narobe, ampak tudi zato, ker morate na novo opredeliti, kdo ste.' Dennis se bo leta 2004 ponovno poročil (leta 2018 se je ločil), medtem ko Meg ne bo več rekla, da je več, temveč se je leta 2004 odločila za posvojitev punčke Daisy.

Kar se tiče Janeza, je trikrat hodil po hodniku, preden se je srečal z Ko je Harry srečal Sally costar - njegov zadnji zakon je bil z manekenko Elaine Irwin leta 1992. Pred koncem leta 2011 bi imela dva sinova - 25-letnega Huda in 24-letnega Specka. Čeprav ima John še tri otroke - hčerki Michelle, 48, Teddi Jo , 38 in Justice, 34 - iz prejšnjih zvez.

Oglejte si slavne pare, ki so se noro zaljubili na prvi pogled

Skozi vse njihove vzpone in padce v zadnjem desetletju smo bili skupaj z Meg in Johnom skozi vse to. Skupaj ali ne, ne gre zanikati, da imata oba ljubezen drug do drugega.

Pomaknite se navzdol, da vidite, kako sta Meg in John prišla do tam, kjer sta danes.