Življenje kot licenčnina! Znotraj razkošnega L.A. doma Goldie Hawn s fantom Kurtom Russellom

Predstavljajte si, da ste Goldie Hawn 'Hišnik? Ljubljena igralka si s fantom deli nekaj domov Kurt Russell , vendar običajno večino svojega časa preživijo v svojem razkošnem dvorcu v Los Angelesu. Še posebej, ker so v začetku tega leta v karanteni sredi koronavirusa Goldie privržence opazovali v svojem vsakdanjem življenju.

Po poročanju igralkinega Instagrama Goldie in Kurt živita v ogromnem domu, napolnjenem s tonami spalnic, kopalnic, več dnevnih prostorov, kuhinje, notranje telovadnice in še več. Kar zadeva zunanjost, Prekrov posestvo alum se ponaša s čudovito pokrajino z vrtom in drugim pisanim grmičevjem.

Oglejte si najslajše trenutke Goldie Hawn in Kurta Russella skozi leta

Preden sta se preselila v svoj novi dom, sta Goldie in Kurt, ki sta začela hoditi leta 1983, živela na brezmadežnem posestvu v soseski Palisades Riviera v LA, hollywoodski par je leta 2017 dal svoj nekdanji dom na prodaj za 6,9 milijona dolarjev. Njihov prejšnji dvorec je bil razkošno, saj je imel pet spalnic, medijsko sobo, obokane stropove, apartma za goste in še veliko več, Zillow .Poleg njihove kalifornijske nepremičnine, Prvi klub žena igralka in Pobeg iz New Yorka igralec ima tudi domove med New Yorkom in Vancouvrom. Glede na njihove starejše otroke, Oliver Hudson in Kate Hudson , so lastni starši, saj imajo hiše po državi lažje druženje.

Zmešana družina Goldie Hawn in Kurta Russella! Spoznajte par 4-ih otrok

Eden izmed najljubših duovskih 'družinskih [tradicij]' je obiščite njihov počitniški dom v Aspenu v Koloradu , okoli božiča. »Goldie in Kurt se rada odpravita v Aspen za praznike,« je nekoč delil z njo poznavalec Bližje tedensko . «Starejša sta Goldie in Kurt, bolj blažena se počutita. Smučanje ali sproščanje se jim zdi to popolna sreča. »

Skupaj pod eno streho zmagovalcu zlatega globusa in Kurtu omogočata, da preživita čas z njima ljubljeni vnuki , vključno s Kateinimi otroki, Ryderjem, Binghamom in Ranijem, ter Oliverjevo zalego, Wilder, Bodhi in Rio.

Oglejte si Kurt Russell in Goldie Hawn's Beautiful Relationship Timeline!

'Življenje je obkroženo z njihovimi otroki in vnuki,' je pojasnil poznavalec. «Resnično so ena najtesnejših hollywoodskih družin. Morda jih bodo počitnice združile v Aspenu, vendar so ravno tako blizu tudi preostanek leta. »

Goldie in Kurt se nista mogla počutiti bolj blagoslovljena, ker sta ustvarila tako zavidljivo življenje! Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte njihov dom v LA.