Loni Love Gushes Ona je definitivno dobila 'bližje' s 'čudovitim' fantom Jamesom Welshom v karanteni

Skupno karanteno je 'zagotovo' prineslo Loni Love in njen fant, James Welsh , 'Bližje' med pandemijo koronavirusa, ekskluzivno pove Bližje tedensko .

Oglejte si slavne pare, ki so se noro zaljubili na prvi pogled

«Prav čudovit je. Je res čudovit partner in prav vesela sem, da imam nekoga, s katerim bom to preživela, «Loni, 48-letnica, v četrtek, 21. maja, med promocijo svoje prihajajoče knjige, Poskušal sem se spremeniti, da vam ni treba: lekcije resničnega življenja. « Prav smešen je. Nasmeji me, zato sem res vesel, da je tukaj. »Čeprav par preživlja veliko časa skupaj, Loni pravi, da se nikoli ne prepirata. 'Nisva se prepirala, v tem je stvar,' razkrije. «Pravkar sva uživala, vendar sva še vedno dokaj nova. Minilo je že leto in pol. » Dvojica gleda predvsem Netflix in uživa v svojih 'čudovitih poglobljenih pogovorih.' Ko je čas za jesti, Resnično cohost pravi, da je običajno tista, ki jo vrže v kuhinjo.

Krijem ti hrbet! Najbolj podporni slavni pari na Instagramu

«Vse kuham! Ne zna kuhati, zato jaz kuham vse, «se pošali. «Resnično uživam. Resnično, resnično. In od mojega kuhanja še ni zbolel, zato sem rekel: 'V redu, dobro je!' »

'Njegova stvar, ki je med karanteno pomembna, je, da ji vsaj še vedno imenujemo datumsko noč, čeprav smo v karanteni skupaj,' pojasnjuje komik. 'Torej imamo to stvar, kjer pospravimo telefone in se samo igramo ali se pogovarjamo, imamo malo večerjo ob svečah, tako da je kot naša majhna nočna zabava.' V teh večerih se duet rad sprosti na svojem kavču in si nakloni ogled predstave.

Toda ne pričakujte, da bo par trajno sobival. Po koncu pandemije ne načrtuje življenja z Jamesom. «Bo zunaj. Izženem ga ven! Pojdi nazaj!' Loni se šali. Voditeljica pogovorne oddaje govori o svoji samostojnosti in pravi, da se temu ne namerava odreči.

'Zame je zakon kot za ljudi, ki si želijo imeti družine in podobno, in ker sem že pretekel to to v resnici ne vidim v prihodnosti,' pojasnjuje Loni. «Mislim, saj veste, da imava oba svoja podjetja in imava smisel poslovanja in vse ostalo. Všeč nam je, da smo skupaj in to je pomembno. »

Poskušal sem se spremeniti, da vam ni treba: lekcije resničnega življenja bo izšel 23. junija.

Poročanje Diane Cooper.

  • Oznake:
  • Slavni pari
  • Ekskluzivno
  • ljubezen
  • odnosi