Tako zaljubljen! Oglejte si 5 zabavnih dejstev o 42-letni hollywoodski poroki Donnyja in Debbie Osmond

Močni par Donny Osmond in Debbie Osmond živita v zakonski blaženosti, odkar sta se poročila pred 42 leti, maja 1978. Par imata povsem edinstveno zvezo in vse se je začelo na dan, ko je Donny leta 1976 poljubil svojo ljubljeno osebo.

'Debbie je težko igrala, jaz pa sem hotel načrtovati nekaj resnično zelo posebnega za najin prvi poljub,' Maskirani pevec alum prej odpoklican na Revija Utah Valley . «Rekel sem ji, da se bo limuzina ob določeni uri pojavila v njeni hiši, nato pa smo se odpravili na večerjo v Sundance.»

Oglejte si odnosov Donnyja Osmonda in žene Debbie

Dvojica obedovali v gorskem letovišču Sundance in se imeli lepo skupaj. Po končanem obroku je Debbie odšla na lov za smeti, da bi našla darila, ki ji jih je Donny skril. Ko se je približala koncu, jo je takratni fant prosil za poljub, Debbie pa ni rekla ne.«To je bil ognjemet, naj vam povem!» je povedal pevec «Go Away Little Girl» in od takrat sta Donny in Debbie neločljiva. Čeprav je nekdanji najstniški idol veliko časa preživel na potovanjih po svetu, si je vedno vzel čas za zakonca in njegove pet otrok . Za Debbiein mejnik, 60. rojstni dan februarja 2019, pevka 'Soldier of Love' odpeljal na Instagram dati svojemu ljubimcu a sladek krik .

Oglejte si najslajše fotografije, ki jih je Donny Osmond delil s svojo družino

'Nikoli še nisem srečal nekoga, ki pooseblja lepoto, kot to počne Debbie,' je Donny zapisal ob osupljivi fotografiji obeh leta 2008 Oskarji . «Kdor jo pozna, bi se strinjal, da žari, kamor koli gre. In morda najboljši del vsega - njen um in srce sta prav tako sijoče lepa kot zunaj. #HappyBirthday moji večni ljubici in ljubezni mojega življenja. »

Ker se zdi, da imata dve ptiči vse skrivnosti ohranjanja ljubeznive in dolgotrajne zveze v Hollywoodu, vam predstavljamo pet zanimivih (in zabavnih!) Dejstev o zakonu gospoda in gospe Osmond - pomaknite se navzdol, če želite izvedeti več o Donnyju in Debbie!

In si oglejte naš intervju s klasičnim TV Podcastom z Donny & Marie gostujoča zvezda - in največji imitator na svetu - Rich Little .