Dvojčki Mariah Carey bodo vedno njeni dojenčki! Oglejte si najslajše slike pevke s svojimi otroki

Njeni otroci dvojčki morda hitro odraščajo, toda Mariah Carey želi, da vedo, da bodo vedno njeni dojenčki! Pevka «Pripadamo skupaj» deli dva otroka, Marokanca in Monroe Cannon, z bivšim možem Nick Cannon , par pa naredi vse, da svojim otrokom omogoči kakovostno življenje.

Zvezdnice in njihovi podobni otroci! Cindy Crawford, Katie Holmes in drugi

«Veliko jih je, a mi v zameno dajo toliko ljubezni. Brez njih ne bi bila ista oseba, «je prej povedala Mariah Ljudje o njenih najmlajših. «Mislim, da sva z Nickom dobro opravljeno pri najemanju [in] bivanje prijateljev med seboj, da se lahko pogovarjamo. »

Vendar ni bilo vedno tako. Med prejšnjim intervjujem z Nas tedensko , prejšnji Wild 'n Out gostitelj je rekel, da jim je trajalo veliko časa, da so prišli tja. 'Dobili smo svoj ego in svoje sebično vedenje. Ko otroke postaviš na prvo mesto, ugotoviš, da je vse to brezpogojna ljubezen,' je pojasnil. 'Vse te druge stvari preprosto razpadejo.'To je moja najboljša! Glejte Otroci slavnih, ki so najboljši prijatelji

Zahvaljujoč temu, da sta svoje razlike spustili na stran, sta Mariah in Nick lahko vzgajala otroke brez omejitev. Ena stvar, ki jo pevka «Ne pozabi na nas» rada počne, je, da svoje otroke drži prizemljene. Čeprav Maročanka in Monroe živita v razkošnem domu in imata vse najboljše stvari v življenju, je Mariah dejala, da ju poskuša naučiti, da jima ni vse izročeno.

«Zdaj je všeč:» Hočem to, «in rekel sem:» Prosiš me za nekaj, kar stane 20 USD. «Sploh si ne predstavljam, da bi imel kot otrok 1 USD, ker tega nismo naj gre denar okoli, «je dejala. 'Torej morajo te stvari ceniti.'

Ti zvezdniški otroci niso uspeli v igralski karieri

Čeprav omejuje njihovo porabo, se petkratna dobitnica grammyja po svojih najboljših močeh trudi, da bi se njeni otroci počutili ljubljene. Aprila 2020 je praznovala njihov zadnji rojstni dan, tako da jim je med pandemijo koronavirusa priredila virtualno zabavo. «Vse najboljše Roc & Roe !!!!» mama dveh otrok je napisala Instagram objava . «Moji dojenčki imajo 9 let. Tako te imam rad.»

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte najlepše slike Mariah, Nicka in njihovih dveh otrok!