Marie Osmond je živahna! Znotraj njenega čudovitega doma v Utahu z možem Steveom Craigom

Z več kot 20 albumi pod pasom, Marie Osmond ima dovolj denarja, da živi življenje tako, kot si želi. Mednarodna superzvezdnica ima številne domove po vsej Ameriki, toda njena najbolj spektakularna hiša do zdaj je tista, ki jo deli z možem Steve Craig v St. George, Utah.

V razkošnem penthouseu Kelly Ripa v New Yorku z možem Markom Consuelosom

Marie je vzel oboževalce v njenem skromnem bivališču , ki ima čudovita tla iz trdega lesa, ekstravagantno kuhinjo in razgled, ki bi vam lahko stopil srce, v prejšnjem intervjuju. «Vsaka hiša, ki sem jo kdaj imela, ima tako imenovano:» Moje mesto, moj prostor, «je dejala med razkazovanjem svoje obrtne sobe. «Tam obrtim. Tam slikam. Tam sem prebral. Tu imam [vse] lepe spomine. »

Oglejte si to objavo na Instagramu

V življenju sem imel že veliko prvič, toda tako kot vi, je tudi to moja prva pandemija. In prepričan sem, da bodo kot vsi drugi, ki smo jih prestali, vedno najtežji deli neznanke. Ko sem prvič slišal, da moramo vsi ostati doma, sem pomislil ... kaj?? Zdelo se mi je, kot da me pošiljajo v sobo. Mislim, da se mi je vse to uresničilo, ko je @thetalkcbs za nekaj tednov prenehal predvajati, da bi bil varen. Preden sem zapustil LA in odšel v Arizono preveriti hčerko Jessico, sem poskrbel, da so bili moji otroci v Kaliforniji na varnem. Potem smo se vrnili domov v Vegas. Z možem sva tam nastanila ostale otroke ... potem pa odšla v Utah. Steve ima sladkorno bolezen in moj imunski sistem ni največji, zato smo se čutili pri rosnih 29 letih, da bi se morali izolirati. Po odraščanju z veliko družino bratov in nato 36 letih vzgajanja otrok uživam, da sem sama z možem. V srečo je imeti ta čas skupaj, še posebej potem, ko sva bila več kot 25 let narazen! ️ In veste, kaj še počnem? Spanje ... mislim res spanje in neverjetno je !!!! Vem, da sem zelo blagoslovljen, da lahko to storim! Mislim, da sem po 57 letih doslednega dela skoraj pozabil, kako prijetno je dremati. Konec koncev je hiša takoooo tiha! Nikamor ni treba iti, rok za izpolnitev ali nekaj načrtovanega, ki se ga moram lotiti ... ta karantena je bila zaradi različnih razlogov tako težka za toliko ljudi, toda kozarec je napol poln ... namesto kozarec pol prazen človek verjamem, da se je iz tega mogoče naučiti tudi dragocene stvari. To je v tem, kako preživimo svoj čas! Imamo možnost ponastavitve, da se resnično znebimo tistega, kar za nas ni zdravo ali dobro. Imamo tudi čas, da na več načinov služimo drugim. Tako kot preverjanje pri naših sosedih, ali imajo vse, kar potrebujejo, od hrane do zdravil, in DA, pošiljajmo si vedno več smešnih in vznemirljivih memov! Socialno distanciranje ne pomeni zapiranja vseh, ker moramo zdaj ohranjati stike. ️ Še vedno smo čuvaj našega brata, le od daleč! Oglejte si preostanek mojega sporočila na Facebooku, imejte #HappySunday IN ... Pridružite se mi jutri na @thetalkcbs Instagram LIVE, da boste odgovorili na vprašanja ob 14:00 ET / 11:00 PT!Objava, ki jo je delil Marie Osmond (@marieosmond) 22. marca 2020 ob ​​16:41 PDT

Ob steni Mariejeve obrtne sobe je stal čudovit bel kavč, ki ga je izbrala s sinom Michaelom Craigom, ki je kasneje umrl zaradi samomora leta 2010. «To je Mikov kavč. To je tisto, kar sem si želel. To je zadnja stvar, ki sva jo kupila skupaj, «je dejala med trganjem. «Vstopim sem in rad ga zadrem. Tolaži in spomnim se, kdaj smo ga dobili in kako zelo mu je bilo všeč. To so stvari, ki materam veliko pomenijo. »

Ryan Seacrest živi svoje najboljše življenje! V njegovem razkošnem domu v New Yorku

V domu Marie's Utah ima rekreacijsko dvorano, domači kino, savno in otok sredi zunanjega bazena. Sodeč po tem, kako razkošen je njen dvorec, ni čudno, da je Marie med pandemijo koronavirusa potovala vse od Los Angelesa do Utaha, da bi tam odšla v karanteno.

«Z možem sva prišla sem, v naš dom, v Utah. Lepo je bilo imeti čas, da se povežem, »Je škripala naprej Pogovor v marcu. 'Ponovno sva se poročila, bila sva narazen približno 25 let, tako da sva naenkrat sama - to je prvič, da sva sama, odkar pomnim.'

Foto album Marie Osmond! Oglejte si najslajše slike pevke s svojimi 8 otroki

Medtem ko je pevka »Paper Roses« v Utahu spremljala svoje otroke s pomočjo «Besedilo skupine družinskih članov.» Ko je videla, kako se sporočila valijo, jo je tako razveselila. 'Tam bi samo sedela in besedila [bi] bila tako lepa,' je povedala o tem, kar ji pišejo njeni otroci. «[Odlično] je videti, kako se zbližujejo.«

Ko se socialno distanciranje konča, lahko Marie povabi svojo družino k sebi na lepo zabavo. Navsezadnje ima na tone prostora.

Pomaknite se spodaj, da vidite notranjost Marijeve hiše!