Marie Osmond pravi, da je starejši brat Tom po operaciji srca 'čudež' (ekskluzivno)

Pevka Marie Osmond je prav vesela, da je njen brat Tom Osmond živ! 71-letnica, ki ima okvaro sluha, je pred kratkim prestala štirikratno operacijo srca z dvema prehodoma, in čeprav je njegovo zdravje močno skrbelo za njegovo družino, je Marie dejala, da svojemu bratu želi le najboljše.

'On je čudež,' je delila Marie Bližje tedensko v nedavnem intervjuju in dejala, da je hvaležna, da sta se prvotna brata Osmond lahko zbrala za njen rojstni koncert na Havajih v soboto, 13. oktobra. 'Ne postajamo mlajši! Tako da počastim svoje brate, ker so bili prvotni štirje Osmondi, in preživim čas z najstarejšimi brati [Virl, 73 in Tom], ki so se rodili gluhi [me osrečuje], »je dejala.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Kljub fizičnim izzivom se moj drugi najstarejši brat vedno trudi ostati optimističen. Ta odlomek ga najbolje opisuje: 'Naj se moja duša nasmehne skozi moje srce in moje srce se nasmehne skozi moje oči, da bom razsiril bogate nasmehe v žalostna srca.' Tom je tako poln življenja in ljubezni! Njegovo navdušenje sem vedno videl skozi njegovega Kristusa in zagotovo sije L️VE skozi svoje oko. Preprosto greje srca s svojim velikim nasmehom in nežnimi objemi. Toda ta konec tedna ljubezen in molitve gredo k Tomu, njegovi ženi Carolyn, njihovim otrokom in vnukom, ko se spopada z življenjsko podporo s štirinostno operacijo obvoda. Tako zelo ljubi vse ljudi, tudi neznance. Njegov ️ je tako nežen, da se včasih, prisežem, celo zlomi, ko vidi, da se drugi borijo. Zaradi tega ga imam rada! Mogoče so mu zaradi tega, ker se je rodil gluh in je zaradi nekaterih srčnih izzivov v življenju dal veliko sočutja in osebnega razumevanja, vedel, kako tolažiti druge! Žalostna pa sem zaradi stanja mojega dragega brata. Prosimo, pridružite se nam v Oglejte si več na mojem Facebooku in MarieOsmond.com/SundayMessage Ljubim te z vsem mojim dragim bratom Tomom! Tako ste cenjeni in ljubljeni !!! ️ Imejte blagoslovljeno in # srečno # nedeljo! #HisDay #BecauseOfHim #HeLives #resurrection #brokenheartandcontritespirit #PrayersForTomOsmond #hesmybrotherObjava, ki jo je delil Marie Osmond (@marieosmond) 8. julija 2018 ob 7:32 PDT

«Tako sem ponosen nanje. Bila sta prva dva gluha misijonarja naše cerkve. Neverjetni fantje so, «je nadaljevala. Ko se je razširila novica, da je bil Tom operiran z zelo 'masivno' operacijo, Donny je odšel na Instagram deliti, koliko mu brat pomeni.

«Kot morda že veste, je bil moj brat Tom v soboto operiran s štirikratno operacijo obvoda. Trenutno je na življenjski podpori in se bori, da bi zdržal. Za vse nas je bilo nekaj čustvenih in zahtevnih dni, zato upam, da boste razumeli radijsko tišino z mojega konca, «je zapisal. «Ne vemo, kaj Tomu prinaša prihodnost, zdaj pa je v Gospodovih rokah. Celotna družina Osmond bi bila hvaležna za vaše misli in molitve v imenu mojega sladkega brata. »

Oglejte si to objavo na Instagramu

Kot morda že veste, je bil moj brat Tom v soboto operiran s štirinostnim obvodom. Trenutno je na življenjski podpori in se bori, da bi zdržal. Za vse nas je bilo nekaj čustvenih in zahtevnih dni, zato upam, da boste razumeli radijsko tišino z mojega konca. Ne vemo, kaj Tomu prinaša prihodnost, zdaj pa je v Gospodovih rokah. Celotna družina Osmond bi bila hvaležna za vaše misli in molitve v imenu mojega sladkega brata.

Objava, ki jo je delil Donny Osmond (@donnyosmond) 10. julija 2018 ob 9:06 PDT

Marie tudi plačan poklon njenemu bolnemu bratu na spletu. Rekla je: 'Kljub svojim fizičnim izzivom se moj drugi najstarejši brat vedno trudi ostati optimističen.' In dodal: «Tom je tako poln življenja in ljubezni! Vedno sem videl njegovo navdušenje skozi njegovega Kristusa in zagotovo sije skozi oči L tVE. « Kmalu ozdravi, Tom!

  • Oznake:
  • družina
  • zdravstveni problemi
  • posodobitev zdravja
  • Marie Osmond
  • pevka