Mario Lopez bo 'presenečen', če žena Courtney ne bo zanosila v karanteni: 'Ves čas smo zaposleni'

Je Mario Lopez v upanju, da bom postal oče štirih otrok? Ljubljeni televizijski voditelj je razkril intimne podrobnosti o svojem spolnem življenju Courtney Mazza in razkril, da denar vlaga v to, da zanosi svojo ženo, ko bo karantena končana.

Oglejte si Mario Lopez in Courtney Laine's Sweet Relationship Timeline

'Zelo bom presenečen, če ne bom dobil še enega otroka,' se je pošalil 46-letni komad Šesta stran v torek, 28. aprila. «V tistem oddelku smo zaposleni.»

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ti otroci me ohranjajo zdravega pameti med našim 'Zavetiščem na mestu'. Če bi bila sreča slika, bi to bilo to ... #LopezFamBamObjava, ki jo je delil Mario Lopez (@mariolopez) 25. aprila 2020 ob ​​15.44 PDT

Ko Dostop do Hollywooda zvezda in ameriška igralka, 37 let, se ne lotijo ​​posla, Mario je dejal, da 'so tudi zaposleni s svojimi otroki', Gia, 9, Dominic, 6 in Santino , 9 mesecev.

Vendar pa je opozoril, da si dolgoletne zaljubljene ptice, ki so si vozel zavezale leta 2012, celo vzamejo nekaj časa narazen, medtem ko ostanejo doma med pandemijo koronavirusa. 'Včasih mora biti [Courtney] sama, zato se v hiši poišče na različnih mestih,' je pojasnil.

Oglejte si vse zvezde, ki so leta 2020 sprejele dojenčke

Ne bi bilo povsem presenetljivo, če bi se Mariova šala uresničila, saj je očetovstvo zlahka postalo najbolj ponosen vidik njegovega življenja. Takrat je njegov najmlajši sin Santino prispeli julija 2019 se očitni oče ni mogel načuditi neverjetnemu trenutku.

'Fant je!!!! Zdrav, lep fant… Santino Rafael Lopez! » Mario je napisal svojo napoved prek Instagrama . «Otroku in mami gre odlično. Gospa Lopez je prišla skozi kot prvak! »

Broadimage / Shutterstock

Po rojstvu otroka Santina, nekdanjega Broadway star je v svojem novem življenju doma delil sladke podrobnosti.

«Dobro se počutim. Všeč mi je ves kaos , »Je ekskluzivno povedal Bližje tedensko takrat ugotavljata, da Gia in Dominic čutita popolnoma enako. «Drugi otroci so obsedeni z njim in tudi jaz poskrbim, da delam z njimi.»

Družinska zabava! Kako zvezdniki skrbijo, da so njihovi otroci zasedeni med koronavirusom

The Rešil zvon dodan alum očetovstvo ga je popolnoma spremenilo . «Na bolje!» Mario je sladko škripal. «Najboljša vloga, kar sem jih kdaj imel. Obožujem to. Še naprej ga želim sprejemati in vse njegove izzive. »

Medtem ko je Mario izpostavil borbe žongliranja življenja kot oče z zavzeto hollywoodsko kariero, je priznal, da se mu ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem ne zdi tako stresno.

'Imam veliko srečo, da vsako jutro zajtrkujem z njimi, potem pa sem doma pravočasno za večerjo in večino časa sem za trening,' Extra alum pojasnil Bližje . «Z delom je preprosto noro. Razumejo, zakaj ... in tudi moji otroci vedo za mojo službo in zelo razumejo. '

Kaže, da bomo morali spremljati novice o otroku št. 4!

Glede na naravo sistema COVID-19, ki se nenehno spreminja, Bližje tedensko želi, da imajo naši bralci dostop do najbolj natančnih virov. Za najnovejše informacije, napotke in podporo o koronavirusu obiščite CDC , WHO in informacije iz lokalni javni uslužbenci . Če imate simptome koronavirusa, pokličite svojega zdravnika za zdravniško pomoč.

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • Courtney Mazza
  • Mario Lopez