Mark Wahlberg je nepremagljiv oče! Spoznajte igralčeve 4 otroke z ženo Rheo Durham

Medtem Mark Wahlberg Na seznam ikoničnih hollywoodskih vlog je nekaj, na kar je ponosen, nič ga ne osvetli tako kot oče štirih svojih otrok.

The Edini preživeli 48-letni igralec je prvič postal oče, ko sta z ženo Rhea Durham sta leta 2003 pozdravila najstarejšega otroka, hčerko Ello Rae. V času prihoda Elle sta Mark in nekdanja manekenka Victoria's Secret hodila približno dve leti.

Oglejte si ples Marka Wahlberga z ženo Rheo in hčerko Grace!

Leta 2006 je Borec zvezda in njegova rjavolaska lepota sta pozdravila svojega drugega otroka Michaela. Dve leti kasneje so ponosni starši tretjič razširili družino, ko je leta 2008 prispel sin Brendan.Čeprav Mark in Rhea v času rojstva Elle, Mikea ali Brendana nista bila poročena, sta ju nato povezala julija 2009. Dolgoletna dvojčka sta svoje romantične svatbe praznovala tako, da sta leta 2010 pozdravila četrtega in zadnjega otroka, hčerko Grace. Lahko rečete, instant družina ?!

Shutterstock

Glede na to, da hollywoodskemu srčnemu srcu na njegovih računih v družabnih omrežjih ni tuje deliti prikupne posnetke in videoposnetke zalege, ni presenetljivo, da jih v intervjujih tudi pretaka. Med klepetom z Redbook revije septembra 2019, je Mark odprl razliko med tem, da je oče hčere in sinov.

'Obdobje dveh hčera mi je spremenilo pogled na marsikaj in zagotovo spoštujem ženske,' Očetov dom takrat razkrita zvezda. Poleg tega, da je Grace in Ello pohvalil, da sta 'zelo močni, pametni in neodvisni', je priznal tudi, da je 'po hčerki' končno postal dober in resničen moški.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

'Ženske ne dobijo zaslug, ki jih zaslužijo,' je pojasnil. «Bila sem na tečaju baleta svoje hčere in telefonirala po poslovnem klicu ter jo opazovala na monitorju in ugotovila, kako težko je delati in biti zraven za svoje otroke. Kar zadeva mene, na planetu ni nobene službe, ki bi bila pomembnejša od tega, da bi bila mama. «

Čeprav se zdi, da Mark o svojih deklicah ne more povedati dovolj sladkih reči, nedvomno ima rad očeta svojih dveh sinov. Med nastopom na Danes januarja 2012 je alum New Kids on the Block pojasnil, zakaj očetovstvo jemlje tako resno.

'Če mi uspe kot poslovnežu, vendar kot očetu, potem je vse zastonj,' je takrat dejal. 'To je daleč najpomembnejša vloga, ki jo bom igral v življenju - biti starš in biti mož.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in spoznajte Markove otroke, Ello, Mikea, Brendana in Grace!