Sin Brendan, 11-letni Mark Wahlberg, Perfektno pleše in poje ob očetovi uspešnici ‘Dobre vibracije’

Tako zabavno! Mark Wahlberg je dokazal, da je njegov najmlajši sin Brendan, njegov popolni mini-jaz, ko je dvojec oče-sin plesal v podporo žrtvam pandemije koronavirusa. The Edini preživeli igralec je delil najslajši videoposnetek svojega 11-letnika, ki se je preselil in zapel ob Markyju Marku in uspešnici skupine Funky Bunch «Good Vibrations».

Takojšnja družina! Spoznajte 4 otroke Marka Wahlberga z ženo Rheo

«Hvala @diddy, ker ste mi omogočili, da sem del tega neverjetnega cilja,« je 48-letni Mark napisal posnetek Brendana, ki je plesal doma v karanteni. «Včerajšnji dance-a-thon je uspel! #teamlove #haventdonethisears. »

Oglejte si to objavo na Instagramu

Hvala @diddy, ker ste mi omogočili, da sem del tako neverjetnega cilja. Včerajšnji DANCE-A-THON je uspel! ️ #teamlove #haventdonethisinyearsObjava, ki jo je delil Mark Wahlberg (@markwahlberg) 13. aprila 2020 ob ​​18.05 PDT

V osupljivem srcu je mogoče videti pevčevega moškega, ki v belem gvinejskem čaju, kavbojkah, črnem zadrgo in pokrovčku nazaj kaže svoje impresivne poteze. Poleg tega, da je bičal svoje telo sem in tja, je mali Brendan odlično prikoval očetov verz. Tako ljubek!

Navdušence je navdušil prikupni prikaz malega Brendana, ko so preplavili odsek komentarjev v Markovi objavi. »To je absolutno najlepša stvar doslej - tako prikupna,« se je začudil en uporabnik. Drugi je dodal: «Zmagaš v Instagramu. To je legendarno, 'medtem ko je tretji nagovoril:' Neverjeten vzrok !! Odlično opravljeno!!'

Ker je Odšel igralec - ki si Brendan in otroci Ella (16), Michael (14) in Grace (10) deli z ženo Rhea Durham - je bil doma sredi izbruha COVID-19, ne more si pomagati, da ne bi delil super sladkih trenutkov s svojo veliko zalego.

Žena Marka Wahlberga ga je prepričala v ljubezen! Spoznajte Rheo Durham

V začetku aprila je dotični oče pokazal Brendanove impresivne košarkarske veščine . Mark je naložil epski videoposnetek nadarjenega mladeniča, ki je žogo drl in streljal s skoraj 50 metrov oddaljenosti.

«Spet se je vrnil k temu!» ponosni papa je posnetek objavil na video posnetku in na koncu objave dodal oznaki «#quarantine» in «#staysafe» z molitvenimi rokami, rdečimi srčki in košarkarskimi emojiji.

Instagram / MarkWahlberg

Tudi nekdanji Marky Mark in pevec Funky Buncha je s svojo hčerko Grace delil najlepši video TikTok . Tudi Markova žena Rhea (41) se je zabavnemu plesu pridružila očetovskemu dvojcu.

«Karantena TikTok,« je posnetek napisal sredi marca. «Upam, da ste tam vsi na varnem. Try Poskusimo ostati pozitivni in zdravi. Vsi bomo to prestali. »

Družinska zabava! Kako zvezdniki skrbijo, da so njihovi otroci zasedeni med koronavirusom

Čeprav Mark velja za enega najbolj kul hollywoodskih očetov, se njegovi otroci morda ne bodo strinjali. Pravzaprav Borec igralec se je spomnil časa Grace je zanikala sodelovanje z njim na plesu očeta in hčere v njeni šoli .

'Nisem dobil niti enega plesa,' je razkril Mark med nastopom na Oddaja Ellen DeGeneres februarja. «In rekel sem ji, rekel sem, da bova naredila velik krog in bom šla čisto ven, ona pa je rekla: 'Oče, če me osramotiš, ne bom nikoli več govorila s tabo.'»

Ne skrbi, Mark, mislimo, da si eden najbolj kul očetov!

Glede na naravo sistema COVID-19, ki se nenehno spreminja, Bližje tedensko želi, da imajo naši bralci dostop do najbolj natančnih virov. Za najnovejše informacije, napotke in podporo o koronavirusu obiščite CDC , WHO in informacije iz lokalni javni zdravstveni uslužbenci . Če imate simptome koronavirusa, pokličite svojega zdravnika za zdravniško pomoč.

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • Ples
  • znamka wahlberg