Matt Damon je bil 'Bourne', da bi bil očka! Spoznajte igralčeve 4 hčere z ženo Luciano Barroso

Poleg tega, da je eden najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev, Matt Damon ponosen je tudi, da je odličen oče. Z leti je Jason Bourne zvezda nas je vzljubila v svoj lep videz in neverjeten šarm, toda danes nam Matt stopi srca zaradi svoje neverjetne vezi s svojimi otroki.

The Marsovsko star je njegov oče štiri hčere , Alexia, Gia, Stella in Isabella z dolgoletno ženo, Luciana Barroso . Matt je očetovstvo prvič doživel, ko se je leta 2005 poročil z Argentinko, češ da jo je posvojil najstarejša hči, Alexia , ki si ga deli z bivšim možem Slika nadomestnega znaka Arbello Barroso . Par je nato skupaj pozdravil lastne otroke, Gia, Stello in Isabello.

Njegova druga polovica! Spoznajte dolgoletno ženo Matta Damona, Luciano Barroso

Očetovstvo je Matta veliko naučilo o vzgoji otrok, vendar se je naučil več, kot si je kdaj zamislil kot oče štirih hčera. Med intervjujem z Danes leta 2012 je Dobri Will Hunting alum je dejal, da 'nikoli ni pričakoval, da ga bo obkrožilo' toliko žensk.'Ampak super je ... nikoli ne veš, v katero smer te bo življenje zapeljalo,' je zakril. «Toliko se učim, nenazadnje tudi to, kako pametnejša dekleta so. Deloval sem pod predpostavko, da imamo fantje priložnost, toda spoznal sem, ko sem bil popolnoma ovit okoli [Stellinega] prsta in je to vedela. Če nam to lahko storijo [v mladosti], ko so popolnoma zrasli, resnično nimamo možnosti. »

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Matt se je, ko se je ozrl na svoje življenje s svojimi otroki, očetovstvo primerjal z godrnjavim likom v filmu Grinch, ki je ukradel božič - ampak na dober način, seveda. 'Na koncu, ko njegovo srce zraste za pet velikosti, se je tako počutil [postati oče],' je povedal Danes . «Bilo je, kot da se je vse razširilo na način, za katerega nisem vedel, da je to mogoče. In bilo je takoj. »

Avgusta 2019 se je dobitnik oskarja poklonil svojim štirim hčeram razkril je posebno tetovažo, ki jo je dobil v njihovo čast. Matt je obiskal slavnega tattoo umetnika Daniel Stone in se spomnil svojih deklet tako, da si je vsako njegovo ime tetoviral na nadlaket. Vse štiri imenike je mogoče videti napisane v osupljivem, občutljivem scenariju.

No, če to ne pomeni, da očka, potem ne vemo, kaj počne!

Če želite izvedeti več o Mattovi družini, se pomaknite po spodnji galeriji in srečajte Alexio, Gia, Isabello in Stello.