Matt Lauer lahko vedno računa na svoje tri otroke za podporo - Spoznajte nekdanje otroke gostitelja 'Danes'!

Odkar Matt Lauer je bil odpuščen iz NBC-jev Danes zaradi več obtožb spolnega nadlegovanja, ki so mu bile izrečene, se je bolj kot kdaj koli prej zanašal na svojo družino. Morda tega ne veste, ker se komaj fotografira s svojimi otroki, a Matt je ponosen očka treh otrok in mu pomenijo svet.

60-letna TV osebnost je poročena žena Annette roque leta 1998 sta dvojica skupaj sprejela tri otroke: sina Jacka, 18, 26. junija 2011; hči Romy, 16 let, 2. oktobra 2003; in sin Thijs, 12, 28. novembra 2006. Pred tem je bil poročen z Nancy Alspaugh od 1981 do 1988, vendar skupaj nikoli niso imeli potomcev.

Na žalost se je Mattov zakon z Annette končal julija 2019, ko je bila njuna ločitev končana, saj sta se ločili dve leti prej, ko so se pojavile obtožbe zoper njega. Čeprav je njuna zveza končana, ima vsaj Matt podporo za Jacka, Romyja in Thijsa.Preden je bil odpuščen iz NBC, je Matt prek klepeta, ki ga je opravil s Facebookom, odgovoril na številna vprašanja oboževalcev in v njem razkril, kako usklajuje svoje domače in službeno življenje.

'To je izziv zame, tako kot izziv vsem ostalim,' je dejal po navedbah Danes . «Včasih se urnik tega dela vmešava v stvari, katerih del bi rad bil doma. Imam razumevajoče šefe, ki mi dovolijo, da si vzamem čas za družinske dogodke, ko ga potrebujem. Na primer, včeraj sem bil z družino na izkopavanju iz snežne nevihte. »

Matt se je tudi pošalil, da 'doma ni znan. Jaz sem samo oče. » A to ne pomeni, da njegovi sinovi in ​​hči nad njim niso bili navdušeni, ko je bil on Danes. 'Imam srečo, ker dejansko dobim intervju z večino ljudi, s katerimi so moji otroci obsedeni,' je zafrknil. «Ko sem bil zelo priljubljen oče Ariana Grande je bil na sporedu lansko poletje. »

Služba osramočenega novinarja je bila tako glamurozna, da so se njegovi otroci celo prikradli na nekatere koncerte na NBC, da bi videli, kako nastopa njihova najljubša pevka. 'Ko bodo imeli prost dan v šoli, se bodo zjutraj ustavili v šovu in po njih bom šel na zajtrk,' je razkril. «In med poletno koncertno serijo se, če nastopi njihov najljubši pevec, ponavadi prikradejo in pomešajo z oboževalci.

Mattovi otroci bodo vedno imeli radi svojega očeta!

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o treh otrocih Matta Lauerja!