Neverjetno potovanje Maureen McCormick iz filma 'The Brady Bunch' v novo oddajo HGTV 'Frozen in Time'

Po velikanskem uspehu HGTV serije Zelo Bradyjeva prenova , igralka Maureen McCormick se je zaenkrat odločil, da bo vztrajal pri omrežju in gostil novo serijo Zamrznjeno v času , ki bo premierno prikazan spomladi. Sodeluje z oblikovalcem In Vickery , koncept je, da bodo prenovili domove, ki se zdijo časovno ujeti z vidika oblikovanja, Dan pa posodablja notranjost, medtem ko Maureen išče ključne dele, ki predstavljajo dobo, v katero se je hiša 'zataknila'. Cilj je ustvariti dom, ki ponuja priklic prvotni dobi, hkrati pa zagotavlja osvežen videz. Za Maureen mora biti zelo vznemirljivo, ko je v svoji karieri doživljala to renesanso.

EKSKLUZIVNO: Maureen McCormick je razkrila svoj najpomembnejši spomin na 'Bradyja kup' Costarja Roberta Reeda

Od šestih 'otrok' iz Bradyjev kup , verjetno je bila Maureen - ki bo tako kot njeni zvezdniki znana kot njen alter ego na zaslonu, v njenem primeru Marcia Brady - tista, ki se je najtežje spoprijela z življenjem zunaj šova, zlasti v njegovih posledicah. A za razliko od mnogih drugih Klasična TV otroške zvezde, katerih pot je vodila do samouničenja - ceste, po kateri je Maureen vsekakor stopila - je ne prišla do tragičnega konca ali postala ogorčena do točke, da se umakne od stvari, zaradi katere je sploh postala znana. Enako pomembno je, da je več kot le preživela in svoje življenje in kariero premaknila v različne smeri, Zamrznjeno v času je le zadnji primer.

Richard Shotwell / Invision / AP / ShutterstockVšeč mi je Barry Williams , Eve Plumb , Christopher Knight , Susan Olsen in Mike Lookinland , njeno življenje kot Bradyja je nekaj, s čimer se je Maureen, 63, pomirila. In zakaj ne? Prvotna oddaja letos praznuje 50. obletnico občinstva še vedno ljubi Šop in igralci se znova združujejo pri svoji šesti seriji - tej v obliki prvega resničnostnega šova, HGTV Zelo Bradyjeva prenova .

»Zame,« je Maureen pred kratkim pojasnila na letnem srečanju TCA za novo oddajo, »vedno gledam vsak projekt sam in vidim, ali mi odmeva kot nekaj, kar bi bilo resnično in prav dobro. Ko sem slišal za to, sem velik oboževalec HGTV in vseh oddaj, ki jih počnejo, pogovarjal sem se z ljudmi in čutil, da imajo ljubezen do tega projekta. Zdelo se mi je, da bi bilo s tem res dobro sodelovati, in bil sem zelo navdušen, ko sem se z vsemi vrnil. Že dolgo je, odkar smo vsi skupaj in sodelujemo, in prav lepo je bilo biti del. »

Pomaknite se navzdol, če želite še več o Maureen McCormick.

Preverite in se naročite na našo Klasični TV in filmski podcast za intervjuje s svojimi najljubšimi zvezdami!