McDonald's zdaj v 24 restavracijah dostavi naročila klikni in preberi v vaš avto – oglejte si celoten seznam

MCDONALD'S je razširil svojo storitev klikanja in zbiranja parkirnih mest na 24 restavracij.

To vključuje tri veje, ki so bile že poimenovane kot del začetnega preskusnega izvajanja za svoj 'Klik. Parkirati. Zberi'.

2

Stranke McDonald'sa lahko zdaj naročijo s parkirišča na določenih lokacijahNova storitev avtomobilov strankam omogoča, da naročijo v brezplačni aplikaciji McDonald's, počakajo na parkirišču in jim nato hrano dostavijo do okna.

Ob prihodu bodo vozniki označeni s posebnimi parkirnimi mesti, ob plačilu pa boste nato dodali številko prostora naročilu.

Ideja je prihraniti čas obiskovalcev, ki čakajo v dolgih čakalnih vrstah.

Ko je McDonald's prvič ponovno odprl drive-thrus po zaklepanju zaradi koronavirusa, so morali nekateri oboževalci čakati do tri ure v čakalni vrsti.

2

Če želite uporabljati Click, morate prenesti aplikacijo My McDonald's. Parkirati. Zberite

McDonald's je ob napovedi začetnega preizkusa prejšnji mesec dejal, da bi lahko storitev uvedel po vsej državi, če se bo izkazala za priljubljeno.

O tem, ali ga namerava uvesti v več restavracijah, še ni bilo.

Kliknite in preberite pri McDonald'su je brezplačno, zato vam naročanje hrane iz avtomobila ne bo stalo dodatnih stroškov.

Poskrbeti boste morali le, da imate pametni telefon My McDonald's naložen na svoj telefon – to je na voljo za oba iPhone in Android uporabnikov.

Paul Pomroy, glavni izvršni direktor za McDonald's UK in Irska, je v pisanju strankam dejal: »Ta teden smo preizkusili Click. Parkirati. Zbirajte v 24 restavracijah, kar omogoča dostavo hrane do vašega parkiranega avtomobila prek aplikacije My McDonald's.

'Uvedli smo tudi Apple Pay, da zagotovimo še večje udobje za tiste, ki iščejo brezkontaktne načine za naročanje in plačevanje prek aplikacije.'

The Sun je McDonald's vprašal, ali bodo stranke lahko naročile, preden prispejo, ali pa za to potrebujejo številko zaliva.

Prav tako še ni potrjeno, kaj se zgodi, če ni brezplačnih parkirnih mest, zato bomo ta članek posodobili, ko bomo prejeli odgovor.

McDonald's po fazah ponovno odpira svoje restavracije za dostavo na dom, za s seboj ali naročila po poti.

Zdaj ima za poslovanje odprtih več kot 1260 spletnih mest, čeprav vse podružnice ne ponujajo vseh načinov naročanja.

Strankam svetujemo uporabo Lokator restavracij McDonald's da preverijo, kaj počne njihov lokal, pa tudi zadnji odpiralni čas.

Veriga hitre prehrane je trenutno izvaja zmanjšan meni ohranjati socialno distanco med kuhinjskim osebjem.

McDonald's je 23. marca zaradi zapora zaradi koronavirusa začasno zaprl vseh 1350 restavracij.

Če nameravate obiskati Maccies, boste morali nositi masko za obraz, če samo zbirate hrano in ne sedite.

McDonald'sovi oboževalci na TikToku objavljajo, kako mešajo dvojni espresso z vaniljevim milkshakeom - in gledalci menijo, da je boljši od Starbucksa