Meghan Markle je morda imela zelo prefinjen nos, vendar je še vedno naravna lepota (EKSKLUZIVNO)

Zdaj ko Meghan Markle se poroči Princ Harry na 19. maja , oboževalci so pripravljeni izvedeti vse o igralki zdaj bolj kot kdaj koli prej. S tem prihaja tudi kodiranje govoric, ki jih je dobila plastična operacija , posebej a nos .

Bližje tedensko izključno klepetal s plastičnimi kirurgi - ki še niso delali z Meghan - o kakršnem koli delu Obleke zvezda morda so ji naredili obraz. Dr. Vartan Mardirossian meni, da je Meghan dobila zelo subtilno službo za nos. 'Konica nosu je zdaj bolj izpopolnjena in je bolj zasukana, kar pomeni, da je' obrnjena bolj navzgor. 'Hrbet nosu, ki je ravno območje nad konico, je lepo izpopolnjen,' je dejal Bližje . «Te spremembe so subtilne in zelo naravne ter so verjetno delo nadarjenega kirurga za rinoplastiko. Nosnice in okoliško mehko tkivo (območje alar) se niso spremenile. »Meghan leta 2005 (levo) in leta 2017 (desno).

Vendar drugi strokovnjaki menijo, da nikoli ni šla niti pod nož in da je povsem naravno lepa - in čisto iskreno, ne bi se mogli več strinjati! Dr. Andrew Miller o rjavolaski pravi: 'Če si je na nosu kaj delala, je le majhna količina konice, ki jo rafiniramo, rahlo zožila in dvignila.' Ključna beseda obstaja če .

Dr. Adam Hamawy čuti popolnoma enako glede Meghaninega obraza. Povedal je Bližje , «Zdi se, da ima Meghan Markle še vedno isti nos, s katerim se je rodila. Zdi se, da si ni opravila nobene plastične operacije, da bi spremenila blage pomanjkljivosti, ki prispevajo k njeni naravni lepoti. » Tako sladko!

Nadaljeval je: 'Vse razlike, ki sem jih videl, zlahka razložimo z njenim izrazom obraza, ličenjem ali osvetlitvijo.'

Pravzaprav Meghan niti ne mara veliko ličil, njen najljubši videz pa je, ko je ona pege »pokukajo«. Njena nekdanja vizažistka Lydia F. Sellers je nedavno razkrila Rafinerija 29 , «Vsakič, ko sem si jo naličila, bi rekla:' Ali lahko samo poskrbimo, da mi pege pokukajo skozi? Nočem niti tone podlage. Bolj je šlo za količino izdelka, ki je šel na njeno kožo in jo ohranil resnično svežo in rosno, namesto da bi jo strdila. »

Ali ne bi bil Harry tako vesel, da ve, da se bo poročil z naravno lepoto ?!

Pridružite se našemu Facebook skupina za najnovejše posodobitve o Kate Middleton, princu Williamu in vseh kraljevskih stvareh!

  • Oznake:
  • lepota
  • Ekskluzivno
  • Meghan Markle
  • nos
  • plastična operacija