Meghan McCain trdo dela za svoj denar! Oglejte si 'Pogled' gostitelja in neto vrednost avtorja

Morda je hči pokojnega senatorja John McCain , ampak Meghan McCain je sama po sebi impresivna. V svoji karieri kot avtorica, kolumnistka in televizijska zvezda je Pogled gostitelj je zaslužil tono denarja in po besedahNeto vrednost slavnih, Meghan je vredna približno 4 milijone dolarjev.

Novi dojenček Meghan McCain se bo počutil kot doma - glej v njenih 2 hišah!

Noseča TV osebnost - kdo je pričakuje svojega prvega otroka z možem Ben domenech - se je že v mladih letih začela ukvarjati z zabavo in politiko. Med študijem umetnostne zgodovine na univerzi Columbia v New Yorku je Meghan internirala pri Saturday Night Live in Newsweek .

Invision / AP / ShutterstockPo diplomi na fakulteti za ivy league je Meghan pridobila veliko pozornosti, ko je lansirala svoj spletni dnevnik, McCain Blogette , leta 2007. Takrat je nekdanja komentatorka Fox News delila pogled na predsedniško kampanjo svojega pokojnega očeta leta 2008. Medtem ko je z njo žonglirala in prihajala, je objavila tudi svojo prvo knjigo z naslovom Moj oče, John McCain leta 2008.

Njen uspeh se je nadaljeval, ko je bila Meghan najeta kot avtorica avtorja The Daily Beast leta 2009. Naslednje leto je podrobno predstavila svoje življenje na poti kampanje z Johnom, ki umrl zaradi glioblastoma avgusta 2018 , v knjigi iz leta 2010 z naslovom Umazana seksi politika , ki je kasneje postala uspešnica New York Timesa.

Meghan McCain 'Mož ima odlične' družinske vrednote '! Spoznajte Bena Domenecha

Okoli leta 2011 je kot gost sodelavec za MSNBC izbrala nov nastop. Medtem ko je še naprej tlakovala spoštovano kariero na televiziji in v politiki, je Meghan nastopala v drugih oddajah, vključno s kanalom Pivot TakePart Live , Dobro jutro Amerika , Preseženo in veliko več.

Po njenem odhodu iz Foxove Preseženo leta 2017 je bila kmalu mamica imenovana za stalno sogovornico Pogled . Meghan je prvič nastopila v dnevni oddaji ABC oktobra 2017 in od takrat naprej zabava gledalce s svojimi duhovitimi pripombami in konzervativno perspektivo.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Če bi mi kdo rekel prvo noč, ko sva se spoznala, ko se nismo nič drugega kot lepo smejali in pili viski, dokler ni prišlo sonce, da boš nekega dne skrbel zame, me pazil, kuhal vsako hrepenenje, drgnil hrbet in me izklopite kabelske novice, ko začnem jokati zaradi močne bolečine in trpljenja, v kateri je naša država, igrajte z mano scrabble in Mario Kart, kadar koli hočem, in počnem vse in vse, da bo ta obrnjena nočna mora postala udobno zatočišče, ko sem bila noseča z vašega otroka in v apokalipsi v karanteni ... Mislil bi, da eden od vas kadi nekaj res močnega. Življenje nam kar naprej meče krivine, toda oba sva vedela, da sva prvo noč, ko sva se spoznala, nihče drug na svetu. Bilo je, kot da nas je Bog končno formalno predstavil, vendar smo že vedeli, koga čakamo. Naša ljubezen je bila vedno lahka in divja. Ljubim te in v mislih te ne bi mogel ustvariti, Ben. Nikogar, s katerim bi bila raje v luknji. Toda vesolje ima zagotovo zajeban smisel za humor ...

Objava, ki jo je delil Meghan McCain (@meghanmccain) 1. aprila 2020 ob ​​20.54 PDT

Medtem ko Meghan z leti postaja vse bolj uspešna v svoji karieri, je v svojem osebnem življenju prav tako uspešna. Z bliža se datum rojstva njenega prvega otroka , Meghan ne bi mogla biti bolj hvaležna, če bi imela ob sebi moža Bena.

Meghan McCain in odnos moža Bena Domenecha na časovni osi

»Moj mož je bil najbolj neverjeten [moški],« je nekoč voditeljica oddaje naletela na konzervativnega političnega komentatorja Ben Shapiro . «Upam, da ima vsaka ženska takega moža, kot ga imam jaz. To pravim kot nekdo, ki je hodil z vsako luknjo v zahodnem Hollywoodu, preden sem spoznal svojega moža. »

Z vsemi temi izkušnjami pod pasom ni nobenega dvoma, da bo Meghan najboljša mama!

  • Oznake:
  • Meghan McCain
  • Neto vrednost