Megyn Kelly je 'noro zaljubljena' s svojimi tremi otroki - spoznajte otroke nekdanjega Foxovega sidra!

Megyn Kelly je odlična mama svojim trem otrokom, Edwardu, Yardleyju in Thatcher Bates. Prejšnji Danes star deli svoje otroke z možem, Douglas Brunt in ji je všeč Twitter napis se glasi, da je 'zaljubljena' v svoje otroke.

Neto vrednost oddaje 'Today' Show Stars znaša od 6 do 60 milijonov USD

Potem ko sta se Megyn in Douglas poročila leta 2008, je dvojček septembra 2009 dočakal svojega prvega otroka Edwarda, sicer Yatesa, tehtal je sedem kilogramov in 10 unč. «Ljudje pravijo, da je Yates moj dvojček, a mislim, da je mini Doug. Na ta svet je prišel sladka stara duša in do danes ostaja takšen, «je v svoji knjigi zapisala mama treh otrok Rešite se za več.

Tri leta po rojstvu Yatesa je Megyn pozdravila svojega drugega otroka in prvo hčerko Yardley. »Yardley je neverjeten,« je zabruhnila v svojem romanu. «Pred letom dni, ko sem šla na konferenco Fortune Most Powerful Women, je rekla:» Kaj je to? «Rekla sem:» No, to je srečanje res močnih žensk, ki praznujejo svoje dosežke. in rekla: 'Ali sva midva?' In potem se ni čez eno leto pridružila na predsedniški razpravi v Detroitu. '

Vznemirljivost iz preteklosti! Oglejte si svoje najljubše zvezde 'danes' nekoč in zdaj

Zahvaljujoč temu, da kakovostno preživljata čas skupaj, se Yardley nauči vsega, kar mora vedeti o močni ženski v Ameriki. Za svoj 8. rojstni dan aprila 2019 je Yardley od mame dobila najboljši krik. «Srečen rojstni dan mojemu sladkemu Yardleyju, danes 8-letnemu, prav tako zabaven in poln ognja kot prvi dan. Všeč mi je to dekle !! » Megyn je prek Twitterja zapisala poleg fotografije hčerke, ki drži balone.

Po izgubi službe Danes , novinarka je uživala v družinskem času s svojim hubbyjem in tremi otroki doma. Nič več je ne skrbi, da ne bi bila zraven mejnikov svojih otrok. 'Na začetku me je skrbelo, še posebej, ko sem imela samo enega otroka, ali sem dobra mama, ali opuščam svoje dolžnosti,' je prej povedala Megyn Glamour . «[Zdaj], vidim, da uspevajo; naš ljubeč odnos je več kot nedotaknjen. Tega ni več: 'Ali jih bom zajebal?' Ne. «

Pomaknite se spodaj in spoznajte Megynine tri otroke!