Najnovejši pogled Megyn Kelly o 'Danes' sproža govorice o plastični kirurgiji!

Je Megyn Kelly dobil plastična operacija ?

Televizijska zvezda je sprožila govorice, da je šla pod nož za njo prvič Danes videz v četrtek, 1. junija.Megyn v letih 2006 (levo) in 2017 (desno).

Že prej so krožile govorice, da je televizijska zvezda morda dobila botox, operacijo nosu in morda celo dojke. Vendar pa 46-letna Megyn nikoli ni govorila o tem, da je v svoji karieri opravljala postopke.

MORAMO VIDETI: Ali je Robin McGraw dobil plastično kirurgijo? Strokovnjaki tehtajo!

Vendar so kirurgi to temo izključno pretehtali Bližje tedensko ! Dr. Andrew Miller predlaga, «ne vidim ničesar drugega kot morda malo botoksa za čelo in vrane noge.

Dr. Mardirossian dodaja, da je botox morda dobila na čelo, rinoplastiko in polnilo na obrazih, ustnicah, nazolabialnih gubah in morda na čeljusti.

Megyn ne pušča le naslovov za svoj spremenjeni obraz! Med svojim prvencem v oddaji NBC se je na videz oklepala Danes sovoditeljica Hoda Kotb - in kdo ve, ali se je sploh zavedala, da je to storila!

VEČ: Savannah Guthrie končno spregovori o Megyn Kelly, ki se je pridružila oddaji 'Today Show' - poglejte, kaj je razkrila!

Potem ko je Matt Lauer čestital Megyn, ker se je pridružila moštvu (sedel je poleg Hode in Savannah Guthrie), je Megyn odgovoril: 'Hej, super je biti z vami, Matt in Savannah.' Kaj pa Hoda ?! Tako nerodno!

Kliknite spodnjo galerijo in si oglejte preobrazbo Megyn Kelly skozi leta!