Melanie Griffith je ena trda 'deklica' - oglejte si impresivno neto vrednost igralke!

Trdo delo se izplača in tega nihče ne ve več kot Melanie Griffith . Če potrebujete dokazila, si oglejte njen bančni račun, saj se že nekaj časa vrti v nekaj velikih plačah. Po navedbah Neto vrednost slavnih , Lolita zvezda vredna 40 milijonov dolarjev. Tako je, pravilno ste prebrali.

Moda in slog sloga Melanie Griffith skozi leta

Melanie, ki se je rodila leta 1957 v New Yorku, se je zdelo, kot da ji je že od samega začetka usojena veličina. Ko je bila igralka stara komaj 9 mesecev, je na televiziji nastopila v reklami, pri 12 letih pa je nastopila v svojem prvem filmu. Pogovorite se o zgodnjem začetku kariere!

Lisica 20. stoletja / Kobal / ShutterstockPotem ko je kar nekaj časa delala v Hollywoodu, je Melanie na koncu dobila velik odmor leta 1988, ko je zaigrala ob hollywoodski težki kategoriji Harrison Ford v Delovna deklica. The Nekaj ​​divjega nastop zvezde, ko ji je pristala Tess McGill Zlati globus in an Oskar nominacijo.

'Dva tedna smo bili v studiu nekje v New Yorku in vsi smo delali na scenariju,' je prej povedala Melanie Hollywood Reporter snemanja ikoničnega filma. «Bilo je čudovito, ker smo morali vse to preživeti na zelo globoki ravni. To je bil zame intenziven čas. Bil sem star 30 let, imel sem prvega otroka in bil samski ... »

Znotraj ljubezenskega življenja Melanie Griffith! Spoznajte 3 nekdanje može filma Movie Star

To je bila kar prelomnica v karieri nominiranca za emmyja. Po Dekle, Melanie je nadaljevala z več odličnimi projekti, kot je Stuart Little 2 , Lolita in Visoka nota . Pravzaprav je za leto 1994 zaslužila kul 2 milijona dolarjev Mlečni denar in milijon dolarjev za devetdeseta leta Kres pri Vanities.

Jon Farmer / Paramount / Kobal / Shutterstock

Z vsem tem denarjem mati treh otrok si je aprila 2019 kupila dom v Los Angelesu za 3,7 milijona dolarjev - to potem, ko je prodala hišo, ki sta jo z bivšim možem Antonio Banderas delil v Aspenu za 4 milijone dolarjev. Par je po razhodu za 16 milijonov dolarjev prodal tudi svojo nepremičnino L.A. Ne preveč umazano.

Z neto vrednostjo, kot je Melanie, razumemo, zakaj jo ljudje želijo v Hollywoodu narediti veliko.

  • Oznake:
  • Melanie Griffith
  • denarja
  • Neto vrednost
  • plača