Melanie Griffith je rekla, da je bila 'tako prizadeta', ko so ljudje poklicali njeno plastično kirurgijo


Od njene prelomne vloge v filmu iz leta 1988 Delovna deklica , igralka Melanie Griffith je bila hollywoodski rezanec, najbolj znana po svojih svetlih laseh in zaščitnem znaku živo rdeče šminke. Vendar pa je skozi leta njen videz doživel več preobrazbe , vključno z plastična operacija , o katerem so glasno govorili številni oboževalci.

«Ljudje so začeli govoriti:» O, bog, kaj je storila ?! «Tako sem bila prizadeta,« je dejala rekel v intervjuju z Nositi revija o njenih kozmetičnih postopkih. «Šel sem k drugemu zdravniku in on je začel raztapljati vse to, kar je dala druga zdravnica. Upajmo, da sem zdaj videti bolj normalno.»Oglejte si to objavo na Instagramu

@ emirati️️ Vnaprej hvala za nebeški polet !! ️️️️

Objava, ki jo je delil MELANIE (@melaniegriffith) 14. decembra 2016 ob 2:49 PST

Takrat ni prvič spregovorila o negativni reakciji glede svojega videza. Leta 2012 je razkrila, da oboževalci na Twitterju puščajo njene zlobne komentarje o njenem videzu. 'Večina ljudi mi govori, da sem videti grozno,' je dejala rekel . «Ne vem, če sem videti tako čudovito, [ampak] veliko delam. Imam trenerja, s katerim [delam] štirikrat na teden in se ukvarjam z vročo jogo. »

Melanie je bila tudi glasna glede pritiskov, s katerimi se v Hollywoodu soočajo starejše ženske. Leta 2002 je povedala zabavno anekdoto Larry King Live o tem, kako je Revlon odpovedal pogodbo in jo prestavil na 'starostno kljubujočo' linijo - pri 34 letih! «Bil sem zelo laskav [glede črte], [ampak] mislim, da je starost kljuboval 34 let?« ona rekel v oddaji. «Ali naj starost, ki kljubuje starosti, znaša približno 50 ali 60?»

Kljub težavam z industrijo je po vzetem času za vzgojo treh otrok Dakota Johnson , Aleksander Bauer , in Stella Banderas , 60-letnik je vesel, da spet igra. «Ja, nekako smešno je. Ljudje gredo: ‘Joj, res si dobra igralka.’ In jaz rečem: ‘No ja. Za vedno sem delal. Vem, kaj počnem in rad imam to, kar počnem. Torej, hvala? '»Ona rekel leta 2016. «V tem poslu ljudje zelo enostavno pozabijo. Imajo kratek spomin. »

Poleg igranja sodeluje z nekdanjim možem Antoniom Banderasom, od katerega se je ločila leta 2015, da bi zagotovila, da so njihovi otroci na prvem mestu. 'Tudi če smo ločeni, je moja družina in ljubil jo bom do dne, ko bom umrl,' je povedal Antonio Ljudje aprila 2018. «V vseh teh letih smo bili v stiku in uspeli smo narediti ločitev, ki je zelo elegantna. Naši otroci to uživajo in to je zelo pomembno za oba. Naši otroci so na prvem mestu. » Kar naprej, Melanie!

Kliknite galerijo in si oglejte njeno preobrazbo skozi leta.