Mož Melisse Gilbert Timothy Busfield je njena 'sorodna duša'! Spoznajte igralca ‘Polje sanj’

Melissa Gilbert Dolgoletna ljubezen, Timothy Busfield , je več kot le njen mož in 'sorodna duša.' The Polje sanj igralec je hollywoodska zvezda, filmski režiser, dobitnik nagrade Emmy in ljubeči očka treh otrok.

'Nikoli nisem bil bolj zadovoljen, bolj negovan ali srečnejši,' je Hiška v preriji igralka nekoč vrelo na družbenih omrežjih njunega zakona. «Vsak dan, tudi tisti težki, je napolnjen z veseljem, kakršnega si sploh nisem mogel predstavljati. Ljubim te, moj ljubki mož. »

Znotraj mešane družine 'Mala hiška v preriji' Alum Melissa Gilbert

Romanca Melisse in Tima se je prvič začela v začetku leta 2010. Medtem ko sta se vsa leta občasno križala med televizijskimi oddajami in filmi, sta postala par, potem ko sta se zaletela v baru.'Ravno sem šel ven po pico in pivo ter gledal šport na televiziji in vedel sem, da bo kraj prazen,' je povedal Tim MLive leta 2014. «Tako sem vstopil v vhodna vrata in na šanku je sedela ena oseba. Pogledal sem in nato stopil nazaj ven. »

Čeprav je bil Tim zaskrbljen zaradi vstopa v lokal, ker ga takrat 'ni [zanimalo] zmenke', je vedel, da ne sme izpustiti priložnosti. »Za trenutek sem se nekako pogovarjal, nato pa vstopil, sedel za šankom in naročil pijačo,« se je spominjal. «Potem sem zagledal [Melissin nasmeh] in me ni bilo več.«

10 največjih ljubezenskih zgodb Hollywooda vseh časov

The Mala velika liga zvezda je bila tako zmešana z Melisso, da jo je pravzaprav prosil, naj si privošči 'malico' naslednje jutro. »Od takrat smo nerazdružljivi,« se je sladko začudil Tim.

The Debelejši od vode igralka in Maščevanje Nerds igralec je svojo ljubezen uradno oznanil na romantični poročni slovesnosti v Santa Barbari aprila 2013. Od takrat Melissa in njen moški uživata v zakonskem blaženosti.

'Tako sem blagoslovljena, da skozi to življenje hodim s pravim in resničnim partnerjem,' Varno pristanišče igralka je zapisal na Instagramu v čast obletnice njune poroke aprila 2020. «Globina razumevanja, sočutja in prijaznosti tega človeka me raznese. In oh, kako se smejimo! Kako sem blagoslovljen. Kako hvaležen. »

Kaj je skrivnost? Zvezdnice razkrivajo nasvet za srečen zakon

Preden se je Melissa sprehodila po prehodu s Timom, se je poročila s svojim prvim možem, Bo Brinkman , leta 1988. Par je pozdravil svojega sina, Dakota Brinkman , leta 1989, vendar sta se pet let kasneje razšla leta 1994. Nominiranec za zlati globus je nato zvezal voz z drugim zakoncem, Bruce Boxleitner , leta 1995, toda duet - ki je postal starša sina Michael Boxleitner leta 1995 - se je odpovedal po 16 letih zakona leta 2011.

Tako srečni smo, da je Melissa našla ljubezen svojega življenja!

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o Timu.