Michael J. Fox in njegova žena Tracy Pollan imata epsko ljubezensko zgodbo! Spoznajte igralčevo soprogo

Ljubezen premaga vse! Michael J. Fox in njegova žena, Tracy Pollan , sta sorodni duši. Par, ki se je poročil leta 1988, se je spoznal v Hollywoodu po hitrem začetku svoje igralske kariere. Nadaljujte s pomikanjem, če želite izvedeti več o Nazaj v prihodnosti zvezdnikov dolgoletni zakonec.

Kdo je Tracy Pollan, žena Michaela J. Foxa?

Tracy je odraščala v New Yorku in po končani srednji šoli začela študirati igro na inštitutu Lee Strasberg. V zgodnjih 80. letih prejšnjega stoletja je zvezdnik sitkoma hodil Brezvezen igralec Kevin Bacon . Leta 1985 se je Tracy udeležila avdicije za vlogo v Družinske vezi . Michael, ki je v seriji upodobil Alexa P. Keatona, je sklenil prijateljstvo s Tracy.

'Bil je zelo domišljav,' se je spominjala avgusta 2018 v intervjuju za Ljudje o srečanju s svojim bodočim možom. 'Bil je smešen, vendar je bil domišljav.' Žena Michaela J. Foxa Tracy Pollan: Podrobnosti o službi, poroki, otrocih
Matt Baron/Shutterstock

Tracyjevo in Kevinovo razmerje se je razblinilo do leta 1986. Newyorčanka je z Michaelom ponovno sodelovala pri Bright Lights, Big City ki sta ga začela snemati leta 1987. Njuno prijateljstvo je kmalu preraslo v romantično razmerje. Par je leta 1988 stopil do oltarja v West Mountain Inn v Arlingtonu v Vermontu.

Tri leta po poroki so zmagovalki emmyja diagnosticirali Parkinsonovo bolezen. Opisal je, kako je bilo izvedeti o njegovem stanju v prvih letih njunega zakona.

​​ »Torej zelo zgodaj v zakonu se je tega lotila,« je dejal Michael decembra 2021 v intervjuju za CBS zjutraj . »In trenutek, ko sem ji povedal, da se zavedam, je bil zadnjič, ko sva skupaj jokala zaradi tega. Od takrat nismo več jokali zaradi Parkinsonove bolezni. Pravkar smo se spoprijeli s tem in živeli svoje življenje. Ampak prvič sva zaradi tega jokala.”

Tracy je ostala ob strani moža, ko se desetletja kasneje še naprej bori proti degenerativni motnji. Prejemnik Hollywood Walk of Fame je leta 2000 ustanovil fundacijo Michaela J. Foxa za pomoč pri financiranju raziskav za iskanje zdravila za Parkinsonovo bolezen.

'Prenaša me,' se je pošalil v intervjuju decembra 2019 za Bližje . »Njen velik izziv ni imeti parkinsonovo bolezen za moža. Ima jaz za moža.'

Ali imata Michael J. Fox in Tracy Pollan otroke?

Michael in Tracy sta starša štirje otroci . Njun najstarejši otrok, oni so sam , se je rodil leta 1989. Par je pozdravil hčerki dvojčici Aquinnah in Schuyler leta 1995. Njun najmlajši otrok, hči Esme , je prišel leta 2001. Novembra 2019 je ljubeča mama in oče razkrila, da Esmé zapušča dom, da bi začela veliko poglavje v svojem življenju.

'Naš najmlajši odhaja na kolidž, zato bomo prazni gnezdilci, tako da … bomo nekaj potovali!' je povedal v Kanadi rojeni igralec Ljudje novembra 2019.