Skrivnostna identiteta bankirja »Deal or No Deal« je bila končno razkrita (dobrodošli)

Tudi če še niste gledali epizode Dogovorjeno ali ne , verjetno veste, da je bil voditelj te oddaje Howie Mandel . Toda tudi največji oboževalci priljubljene serije morda ne bodo vedeli prave identitete ~ skrivnostnega ~ bankirja. Resno se je fant pojavil kot senčna silhueta, ki je bila v njegovi pisarni Skybox za vse Dogovorjeno ali ne Šestsezonski tek - ampak ali sploh veste, kdo je bil?

Na vašo srečo smo nekaj preiskali in ugotovili, da je bil bankir nihče drug kot igralec Peter Abbay! Zvezdnik, rojen v Brooklynu, ki je zdaj star 51 let, je znan tudi po svojih televizijskih vlogah kot taksist v medicinski drami Hiša , šef mafije v resničnostni seriji Punk’d , in Logan o milni operi Drugi svet . Peter se je dodatno pojavil v neodvisnem filmu Manhattanska minuta .

Danes se zdi, da Peter s svojo družino živi mirneje. Po njegovem Facebook stran , je nekdanji igralec iz New Yorka, ki zdaj prebiva v Santa Monici v Kaliforniji. In po videzu svojih profilnih fotografij je Peter tudi zelo ponosen dedek nekaj super ljubkih otrok - čudovit!

Čeprav o Petrovi vlogi kot. Ni znanega veliko več Dogovorjeno ali ne bankir, zabaviščni objekt je nekoč o zvezdi poročal je našel svoj nastop 'nervozen.' Vir je povedal: «Peter je prijateljem povedal, da čaka, da se tekmovalci odločijo, ali naj se dogovorijo ali nadaljujejo z igranjem in tvegajo, da bodo vse izgubili. V šali pravi, da je včasih tako monotono, da bi rad tekmovalcem kaj vrgel, da bi jih pohitel! «

Med Dogovorjeno ali ne V času NBC od leta 2005 do leta 2009 so številni tekmovalci šov ugibali, kdo je bankir, kljub temu, da gledalci nikoli niso mogli videti njegovega obraza in ne slišati njegovega glasu. V eni epizodi je igralec vztrajal, da je bil bankir ikoničen radio in TV voditelj Larry King . Seveda je bil vedno Peter, zato je gostitelj Howie, da bi tekmovalcu dokazoval napako, pripeljal Larryja na oder, medtem ko je bilo mogoče videti bankirja, ki sedi v njegovi pisarni. Torej, naslednjič, ko dobite super trdo vprašanje o Dogovorjeno ali ne identitete bankirja, boste vedeli odgovor - vabljeni!

  • Oznake:
  • igre kaže
  • Howie Mandel
  • Peter Abbay
  • Pogled nazaj