7-letni sin Natalie Portman Aleph je videti tako odrasel na košarkarski tekmi - glej slike!

Tako velik je postal! Natalie Portman Sin Aleph Portman-Millepied je bil skoraj neprepoznaven, ko se je pred kratkim udeležil košarkarske tekme s svojo dotično mamo. Sedemletnik je sedel v prvi vrsti in navijal za LA Lakers na tekmi proti San Antonio Spurs z Natalie - in izgledal je kot pljuvajoča podoba svojega očeta Benjamina Millepieda.

Zdelo se je, da se je par lepo zabaval, saj je občasno skočil s sedeža, ko je njihova ekipa dosegla točko. Čeprav je Aleph svojo ekipo podprl z dresom Lakersov, se je 37-letna Natalie odločila, da bo namesto tega oblekla prevelik pulover in modre kavbojke.

Getty ImagesNa žalost se mlajša hči Natalie, Amalia Millepied, ni udeležila razburljive igre, a vsaj Natalie je morala preživeti malo kakovostnega časa z Alephom. Kot delujoča mama Natalie rada preživi čim več časa s svojimi otroki.

'Kadar ne delam, sem precej izključno s svojo družino, zato so moji rituali povezani s šolo, pripravo obrokov, termini igranja, pred spanjem,' je prej povedala Revija New York Times Style. «Pral sem ves teden, kar mi je všeč, ker je to naloga z jasnim začetkom in koncem. In potem vikend preživimo skupaj kot družina - običajno nekje v naravi, pogosto s prijatelji, ki imajo otroke. Veliko kuhanja. »

Getty Images

Natalie in njen mož Benjamin.

Natalie oba otroka deli z možem in plesalcem Benjaminom. Ko sta skupaj pozdravila Aleph in Amalia, sta opazila, kako močno se je spremenilo njuno življenje. «Kot starš čas teče eksponentno hitro. Sovražim to govoriti, kajti uf, tako sovražili smo, ko so nam ljudje to govorili, «je Natalie povedala o sebi in Benjaminu. «Vedno so to govorili, zdaj pa to rečemo in to je grozno in smo stari. Res pa je tudi. «

  • Oznake:
  • staranje
  • družina
  • odrasel
  • Natalie Portman
  • so