Nicole Kidman živi sanje! Oglejte si obilo neto vrednosti zvezde 'Big Little Lies'

Nicole Kidman se dosledno uvršča med najbolje plačane igralce v hollywoodski zgodovini, a njeno življenje ni bilo vedno nabito z bleščicami in glamurjem šovbiznisa. Zahvaljujoč njeni bogati neto vrednosti, Velike male laži zvezda živi svoje sanje.

Oglejte si najboljše filme Nicole Kidman skozi leta

Od leta 2020 je Nicole ocenjena na 250 milijonov dolarjev,Neto vrednost slavnihporočali. The Razveljavitev nešteto zvezdnikovih vlog v hit filmih in TV-oddajah, vključno Oči široko zaprte , Rdeči mlin! in Aquaman , so ji pomagali v nebo naraščati kot zvezdnik, hkrati pa so denarnico napolnili z lepim delom sprememb.

ShutterstockPreden je postala gospodinjsko ime, so Nicole vzgajali v Sydneyju v Avstraliji starši, pokojni oče Antony Kidman in mama Janelle Kidman. The Bombshell zvezdnica se je začela zanimati za igranje v mladosti, a šele, ko je opustila srednjo šolo, je nadaljevala s polno kariero.

Le nekaj tednov po opustitvi šolanja je Nicole prvič nastopila v avstralskem filmu Bush božič leta 1983. To je privedlo do vloge v avstralski TV seriji Potok Five Mile , pa tudi pustolovski film Banditi BMX . Leta 1989 je skočila na ameriško televizijo, ko je nastopila v trilerju Dead Calm .

Oglejte si Nicole Kidman in Keith Urban najslabši trenutki skupaj

Od tega trenutka je Nicole utrla eno najbolj nepozabnih voženj v Hollywoodu. V devetdesetih je igrala v nagrajenih filmih kot Daleč stran , Umreti za , Batman za vedno , Mirotvorca in Oči široko zaprte . Nicole je v 2000-ih še naprej dokazovala, da je lastnica showbiza.

Po njeni upodobitvi Satinea v Baz Luhrmann Glasbeni Rdeči mlin! leta 2001 je Nicole prejela svojo prvo nominacijo za oskarja. Kasneje je za vlogo v filmu dobila prvega oskarja za najboljšo igralko Ure naslednje leto leta 2002. Do danes jo je odpeljala domov Oskarjeva nagrada , pet Zlati globusi in dva Emmy , med nešteto drugih priznanj.

www.matrixpictures.com.au / MEGA

V zadnjih letih se je Nicolen bančni račun eksponentno povečal. Po poročilih je za svoja različna igralska nastopa v letih 2019 in 2020 domov odnesla skoraj 22 milijonov dolarjev. To vključuje 10 milijonov dolarjev za Netflixove Prom in 1 milijon dolarjev na epizodo plače za HBO Razveljavitev . Sestavljeni so tudi njeni zadnji projekti Bombshell , Goldfinch , Fant izbrisan in mnogi drugi.

Svetlolasa lepotica si je velike zaslužke prislužila iz razlogov, ki niso le hollywoodska kariera. Leta 2012 so ji plačali prijavljenih 12 milijonov dolarjev za triminutno televizijsko reklamo, ko je postala obraz Chanela št. 5. Leta 2015 je sprejela nastop tudi kot ambasadorka blagovne znamke Etihad Airways.

Spoznajte Nicole Kidman in Keith Urban's Daughters Sunday and Faith

Poleg tega sta Nicole in njen mož Keith Urban , so lastniki več domov po vsem svetu. Celebrity Net Worth poroča o dveh, ki sta se poročila leta 2006 in si delita hčere nedelja in vera - imajo v lasti nepremičnine v vrednosti vsaj 30 milijonov dolarjev, vključno z njihovim 3,5 milijoni dolarjev v Nashvillu, 4,1 milijona dolarjev v Avstraliji in 9,6 milijona dolarjev New Yorka.

  • Oznake:
  • Neto vrednost
  • Nicole Kidman