Otroci Nicole Kidman in Keitha Urbana so tako kot njihovi slavni starši - Spoznajte nedeljo in vero!

So eden največjih hollywoodskih parov tam zunaj, toda Nicole Kidman in njen mož, Keith Urban , gre bolj za samo njihovo uspešno kariero - prav tako sta čudovita starša dvema hčerkama: Sunday, 11, in Faith, 9.

Oglejte si najslabše citate Nicole Kidman o materinstvu

Igralka in njen hubby iz zvezne države, 52 let, sta se povezala leta 2006 in od takrat ostajata močni. Čeprav je to prvič za Keitha, to niso bili prvi otroci za Oskar zmagovalec. Nicole je posvojila tudi dve malčki - Isabello (27) in sina Connerja (25) - medtem ko je bila poročena s kolegom igralcem Tom Cruise .

Oglejte si to objavo na Instagramu

Brez ljubezni svoje družine nisem ničesar ️Objava, ki jo je delil Nicole Kidman (@nicolekidman) 29. maja 2019 ob 14:51 PDT

Te dni Nicole preživlja čas z dvema najmlajšima otrokoma, saj njeni posvojenci rastejo. «So odrasli. Sposobni so sami odločati, » Veliki mali Laži zvezda je nekoč povedala Revija WHO nje odnos z njenimi najstarejšimi otroki .

Kar se tiče nedelje in vere, mamo in očeta zagotovo držijo na nogah, še posebej, ker jih nimajo težav s svojim ljudem povedati, kako je . «Moj malček bo rekel: 'Prosim, ne nosi tega treninga danes v šolo. Prosimo, sušite lase. Prosim, naliči se nekaj ličil, '' je razkrila Nicole Revija Tatler . 'Mislim, to je trda resnica tam!'

Glejte Nicole Kidman in Keith Urban najslabši trenutki skupaj

Čeprav njihovi deklici še vedno odraščajo, so povedali viri Bližje tedensko Nicole jih že želi po njenih slavnih stopinjah . Pravzaprav je notranji blizu Oči široko zaprte igralka povedala Bližje vse o njenih načrtih za izpopolnjevanje igralskih kotletov njihovih hčera, tako da jim daje ure doma.

«Vera in nedelja sta resnično ujela igralsko napako in tudi ki se pojavljajo v Velike male laži , zdaj bodo v njeni seriji Razveljavitev , »Vir ekskluzivno deli Bližje marca 2019. «Resno mislijo slediti Nicoleinim stopinjam in storila bo vse, da jih bo spravila tja, kamor želijo biti. Nicole je govorila o tem, da bi jih vpisala na tečaje igranja, a za zdaj je spoznala, da jih lahko nauči tudi sama! »

Broadimage / Shutterstock

Vir je dodal: »Doma jih poučuje in imajo radi vsako sekundo. Zaradi dejstva, da Faith in Sunday to tako zanimata, se jim Nicole počuti bližje in čeprav so še vedno mladi, jih z veseljem pomaga prižgati v središče pozornosti. » Kako razburljivo!

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti več o dekletih Nicole in Keitha.