Hči Olivie Newton-John Chloe Lattanzi je že odraščala! Spoznajte edinega otroka zvezde ‘Grease’

Skozi leta Olivia Newton-John je krasila naše TV zaslone, prejela je neskončno ljubezen in podporo svojega edinega otroka, Chloe Rose Lattanzi . Zdaj, ko Mast hči zvezde je že odrasla, ne bi mogla biti bolj ponosna, ko bi gledala Chloe po njenih stopinjah.

Leta 1984 je Olivia voznik prvič povezala s kolegom igralcem Matt Lattanzi . Dve leti po sprehodu po prehodu sta zakonca Chloe pozdravila leta 1986, a sta ga na žalost skoraj desetletje pozneje leta 1995 ustavila.

Oglejte si najslajše ponudbe, ki so jih starši zvezdnikov povedali o svojih otrocih

Po ločitvi je Xanadu igralka se je osredotočila na svojo kariero in se uveljavila kot ljubljena slava. V poznih devetdesetih in dvajsetih letih je igrala v filmih, vključno z leti 1996 To je moja zabava , 2001 The Wilde Girls in več. Ko je Olivia utrdila svoj status v Hollywoodu, je s svojo punčko ostala tako blizu kot kdaj koli prej.Vez pevke »Ti si tista, ki jo želim« in njena čudovita mini-ja je postala še močnejša, borila z rakom dojke skozi leta. Septembra 2018 jo je razkrila svetlolasa lepotica tretja diagnoza med odkritim intervjujem na kanalu Seven’s Nedeljski večer .

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Na srečo Olivia - ki je z drugim možem povezala vozel, John Easterling , leta 2008 - izkoristi svoj čas, ko ga preživi njen zakonec in Chloe . «Mislim, da se vedno znova učim hvaležnosti in samo zato, da se sprostim. V življenju ni treba hiteti, treba je uživati ​​in biti hvaležen, »je nekoč povedal Bližje tedensko . «Torej sem res, res, srečen - morda sem trenutno najbolj srečen.»

Glede na to, da se Olivia počuti zdravo in dobre volje, je čez luno opazovala, kako Chloe odrašča in postane uspešna. Takrat se je njena hči pojavila v avstralski različici Ples z zvezdami februarja 2020, Olivia je pohvalila Chloe za najbolj neverjeten prvenec.

Ti zvezdniški otroci niso uspeli v igralski karieri

«Tako sem ponosna, tako ponosna sem in srce mi bije tako hitro in se trudim, da ne bi jokala, Amanda Keller po Chloe in njenem plesnem partnerju, Gustavo Viglio , zaključen. «Naredila je čudovito delo - čudovito, čudovito.»

Nobenega dvoma ni, da je Olivia lahko toliko ponosna.

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti vse o Chloe!