Pat Boone se odpre, ko je izgubil 65-letno ženo in kako sta ga preživela vera in družina

Legendarni zabavljač Pat Boone še vedno živi v velikem domu na Beverly Hillsu, ki sta ga skupaj z ženo Shirley kupila leta 1960. Čeprav je umrla januarja 2019 po bitki z vaskulitisom, Pat pravi, da še vedno ves čas govori s svojo dolgoletno ljubeznijo.

Obkrožen s spomini in spominki iz sedemdesetletne zabavne kariere, se ne namerava preseliti. 'Tu živim sam z gospodinjo in svojim psom, malim koker španjelom,' pripoveduje v zadnji številki revije Bližje revija, zdaj na kioskih. «Senca mu je ime.» Pat nežno zapoje: 'Samo jaz in moja senca, povsem sama in se počutim modro.' Potem se nasmehne in doda: «Dobro mi gre. Mislim, bog, pogrešam jo. »

Da bi olajšal svojo izgubo, se 86-letni Pat zanaša na iste podlage, ki so ga vedno vzdrževale: na vero in družino. S Shirley sta se poročila pri 19 letih in imela štiri hčerke, vključno s pevko 'You Light Up My Life' Debby Boone .Čeprav si je Paty pogosto prislužil, ker je bil Goody Two-Shoes, je Pat ostal prizemljen, ko se je njegova glasba povzpela na lestvice s pesmimi, kot je Moody River iz leta 1961, in njegovimi filmi, vključno z Državni sejem z Ann-Margret , so postali uspešnice na blagajnah.

Šestdeseta leta: Vaš vodnik po 101 klasični (in ne tako klasični) TV oddaji iz vaše mladosti

»Zavezali smo se v zakonu z Bogom in drug z drugim,« pravi Pat in pojasnjuje svojo in Shirleyino vero. «Odločamo se sami, a nadnaravno nam pomagajo. [Pripravljen] sem, da me vodijo pri pravilnih stvareh. » In jih še vedno počne.

Nedavno je Pat izdal pesem, ki jo je napisal leta 1992, potem ko so bili štirje policisti oproščeni pretepa Rodneyja Kinga, ki je sprožil nerede v LA. Takrat ni bila izdana, toda po smrti Georgea Floyda Pat reče: «Mislil sem:» Človek, ta pesem je [celo] bolj primerna kot je bila .; « In vztrajal je, da jo poje temnopolti umetnik Wendy Moten .

Pat je v svoji karieri pogosto potisnil kuverto. Konec 50-ih je v svojo televizijsko oddajo povabil temnopolte umetnike, kot sta Nat King Cole in Ella Fitzgerald Razstavni prostor Pat Boone Chevy . Ko se ozre nazaj, se še vedno čudi njegovemu zgodnjemu uspehu. 'Bil sem najmlajši človek, ki je imel 22 let svojo mrežno glasbeno razstavo,' pravi Pat.

Še ni diplomiral na univerzi Columbia-kam je šel, ker 'ni pričakoval, da bo zabava preživela,' pravi-in je bil že poročen in na poti k četrtemu otroku. »Bilo je neverjetno,« prizna. Patova kariera je cvetela, vendar je ostal zvest Shirley in jo celo prosil za dovoljenje pred poljubnim zaslonom s Shirley Jones leta 1957 April Love .

Shutterstock

Hči country pevke Red Foley, ki se je spopadla z alkoholom, Shirley Boone je poznala nevarnosti slave. Pat se spominja, da mu je rekla: '' Vpleteno bo nekaj poljubljanja, vendar mi samo obljubi eno stvar: ne boš užival. 'Rekel sem:' V redu, obljubim. ' 's pijačo in poznim bivanjem zunaj,' pravi. «Lahko bi razbil najin zakon, vendar sva se ponovno zavezala. Poroka in družina sta bili glavni prioriteti. »

To ostaja resnično še danes. In čeprav Shirley ni več, verjame, da jo bo še videl. Preden je umrla, pripoveduje Bližje , «Napisal sem pesem z naslovom» Ti in jaz «in izraža misel, da bomo sčasoma skupaj v nebesih.«

Do takrat Pat še naprej piše glasbo in dela na novi veri, ki temelji na knjigi z naslovom Če in preštejte njegove številne blagoslove. »Moj največji dosežek je najin 65-letni zakon v Hollywoodu,« pravi, »zabavljač in moji štirje otroci. Živimo dobro. «

Za to zgodbo in še več si oglejte najnovejšo številko Bližje revija, zdaj na kioskih!

  • Oznake:
  • Poroke