Pierce Brosnan zaradi karantene z ženo Keely Shaye Smith in njihovimi otroki na Havajih

Družinska zabava! Pierce Brosnan , žena Keely Shaye Smith in njuna dva otroka, Dylan (23) in Paris (19) karanteno skupaj na Havajih med pandemijo koronavirusa. 'Hotel sem biti s svojo družino,' pravi Pierce Bližje tedensko zadnja številka revije, zdaj na kioskih. 'Tam, na severni obali, imamo kočo in leži na [petih] hektarjih.'

Tam sta bila že 67-letna Pierce in 56-letna Keely uživanje v lepem vremenu na plaži. Oni celo praznoval novinarski rojstni dan na otoku, tako da deli nekaj čudovitih fotografij, na katerih se poljubljajo pred sončnim zahodom. V tem času v Pierceovem življenju se počuti prisiljenega končati svoje spomine. 'Pri 67 letih je čas, da nekaj odložimo,' je pred kratkim dejal Zabava nocoj Kanada . 'Težko je. Včasih se soočiš s praznino spomina. »

MEGAToda zahvaljujoč svoji ljubljeni je imel Pierce najrazličnejše dogodivščine in vse se je začelo tistega dne, ko je aprila na plaži v Mehiki srečal avtorja. 'Pogovarjali smo se do treh zjutraj,' se je Keely prej spomnil na njuno srečanje v Cabo San Lucas do Ljudje . 'Je inteligenten, očarljiv in njegova resnična lepota izvira iz duše.'

Tako zaljubljen! Oglejte si Pierce Brosnan in najslajše fotografije žene Keely

Kmalu ni bilo Umri še en dan igralec padel na 'vitalnost' in 'strast' TV voditelja Nekaj ​​let preden sta se poročila avgusta 2001, sta januarja 1997 pozdravila sina Dylana in februarja 2001 drugega sina Pariza. Sedaj sta bila petletni oče v Parizu Dylan in njegovi trije otroci iz prejšnjega zakona s Kasandro Harris, Charlotte, Sean in Christopher, Pierce se počuti pripravljenega zabeležiti svoje največje dosežke v očarljivem romanu.

«Začenjam čutiti svoja leta [ampak] Začenjam imeti rada svoja leta. Z vsem tem prihaja tudi lepo, veselo počutje, «je dejal igralec. «Življenje je tako dragoceno. Lahko ga ugrabite brez predhodnega opozorila, zakaj bi ga potem zapravljali? Zato uživam v svoji čudoviti, čudoviti družini. »

Če želite več informacij o Pierceu, vzemite zadnjo številko Closer Weeklyja na kioskih zdaj - in se prepričajte Naroči se na naše novice !

  • Oznake:
  • naslovnica
  • prebodite brosnan