Dom Pink in Carey Hart je zabavna hiša! Oglejte si par domov Santa Barbara

Instagram / Pink

Če bi potrebovali še en razlog za ljubezen Roza in Carey Hart , videti morate fotografije v paru v kalifornijskem domu. Pjevačica pesmi «Torej kaj» in nekdanji profesionalni dirkač motorjev živi v pisanem in edinstvenem dvorcu v Santa Barbari.

Pink in Carey, ki sta si zavezala vozel, sta svoj dom na območju doline Santa Ynez kupila leta 2013. Po navedbah Neodvisno , zaljubljenci so želeli mirnejše življenje izven žarometa s svojima dvema otrokoma, Vrba in Jameson .Znotraj Pink-ovega 'Družinskega portreta'! Spoznajte Pevčeva 2 otroka, Willow in Jameson

Bivališče pevke 'Just Give Me Reason' je izjemno enkratno, saj se ponaša z privlačnimi modrimi stenami na zunanji strani. Svetlo bela veranda se prav tako ovije nad celotnim domom, ki leži na hektarjih zemlje in ima na tone življenjskega prostora.

Razkošen dvorec je opremljen z dovolj spalnicami za Pink in Carey ter njunima dvema otrokoma. Hiša vključuje tudi spalnice za goste, kuhinjo odprtega koncepta, različne dnevne sobe, zabaviščne prostore in še več.

Dobitnik nagrade Grammy in dvorišče zvezde prostega motokrosa je idealen kraj za spomine na hčerko Willow in sina Jamesona. Na prostem najdete mogočen bazen, spa, ločeno teraso in neskončno travo, po kateri lahko tekate.

Eden najboljših delov doma Pink je, da vključuje več kot 18 hektarjev vinogradov. Izvajalec «Kaj je z nami» je bil za nakup nepremičnine navdihnjen, potem ko se je pred leti začela ukvarjati z vinogradništvom. Od takrat je ustvarila založbo Two Wolves, ki je bila prvič izdana leta 2018.

Neskončna ljubezen! Najslajše fotografije roza in Carey Hart s svojimi otroki

Ko ne dela v svojem poslu ali piše novih pesmi, Pink rada preživlja čas doma s Carey in njunimi prikupnimi otroki. Ne škodi, da poklicna plesalka naravnost obožuje življenje v svojem zavidljivem bivališču.

'Izgleda Dr. Seuss vrgel, «se je pošalila z Neodvisno živih barvnih odločitev, pri čemer je opozoril, da so rezidenco od odselitve naredili še bolj posebno. «Na splošno je to najboljše, kar je videti, odkar smo prišli sem,« je zabruhnila. 'V to mesto smo vložili veliko srca in duše.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj Pink in Careyjeve hiše!