Pizza Hut je lansiral pečeno pico za večerjo z govedino, nadevom in prelivi iz pečenega krompirja

PIZZA Hut je predstavil novo pico z okusom nedeljske pečenke, ki vključuje govedino, nadev in narezan pečen krompir kot preliv.

Pica stane od 13,99 £ in je del nove ponudbe, ki jo navdihujejo jedi z vsega sveta.

1

Nova pica Pizza Hut je z okusom pečene večerjePoleg klasičnih pečenk, ki jih najdemo na pici, ima nova pica tudi osnovo omake iz rdečega vina.

Pico boste lahko pobrali v različnih velikostih, od majhnih do velikih, ter celo vrsto možnosti za skorjo, kot je polnjena ali klasična.

Pica je del novega menija za dostavo, ki ga navdihuje Staycation ali Vacation, ki prinaša okus Sredozemlja in nov preobrat velike britanske klasike.

Amelia Riba, vodja blagovne znamke za Pizza Hut UK, je dejala: Želeli smo ponuditi nekaj za vse priložnosti, tako da pokažemo najboljše iz Britanije in ponudimo okus tujine.

Upamo, da bodo nove pice, priloge in sladice ponudile nekaj za vsakogar in da bodo stranke lahko preizkusile našo neverjetno novo ponudbo pic Roast Dinner!

Novi meni je na voljo na več kot 700 mestih za dostavo Pizza Hut, vendar za zdaj ne za večerjo v restavracijah verige.

Lahko obiščete Spletno mesto Pizza Hut če želite oddati naročilo za prevzem ali dostavo, ali uporabite brezplačno aplikacijo Pizza Hut.

Najmanjša vrednost naročila je 10 GBP, vendar je dostava lahko brezplačna, odvisno od tega, kako daleč živite od najbližjega Pizza Huta.

Najbližjega najdete, ko oddate naročilo ali pri Pizza Hut's lokatorsko orodje .

Pico je zdaj na voljo tudi za naročanje na Deliveroo, vendar dostava stane od 1 £, odvisno od tega, kje živite.

Toda na Deliverooju ne boste mogli unovčiti dodatnih prihrankov, ki bi vam jih lahko ponudil Pizza Hut's Dealbot prek uradnih kanalov verige, kot sta spletno mesto ali aplikacija.

Na primer, pica izpolnjuje pogoje za ponudbo obrokov Pizza Hut v vrednosti 22 £, kjer lahko dobite dve veliki pici in prilogo, tako da bi lahko bila ponudba, če ste lačni, dober način za prihranek denarja, saj je vsaka pica manjša od £ 11.

V novi ponudbi so tudi drugi artikli, vključno s piščancem v španskem slogu in pizzo chorizo, sirom in paradižnikom v italijanskem slogu ter koščki soljenega karamelnega testa za piškote Ben & Jerry.

Tudi druge pice se začnejo pri 13,99 £, grižljaji stanejo 4,99 £, nov okus sladoleda pa stane 5,99 £ pri Pizza Hut.

Tesni tekmec Pizza Hut, Dominos, trenutno ne ponuja okusa pice, kot je nov slog pečene večerje.

Toda veriga pic ima na svojem meniju 13,99 £ 'New Yorker', ki je navdihnjen s klasičnim ameriškim okusom, ki ga najdemo v istoimenskem mestu.

Dominos na svojem meniju ponuja tudi šest različnih možnosti Ben & Jerry's, vendar okus slane karamele še ni bil na seznamu konkurentov pice - okusi, ki jih ima, so po isti ceni kot Pizza Hut, vsak po 5,99 £.

Franco Manca je lansiral dve novi pici pod 9 funtov, ko se je veriga ponovno odprla v začetku meseca – lahko dobite tudi nove možnosti preliva.

Poleg tega je februarja Pizza Hut prinesel svoje KFC piščančja pica s kokicami - vendar je bil razprodan okus le štiri tedne.

Medtem pa boleč spletni video prikazuje trenutek, ko je trgovec z bitcoini porabil več kot 500.000 funtov za Domino's Pizzo.

Glasgowski študent dobi letno zalogo iz avtomata za pico z virusnim videoposnetkom TikTok