Princ Charles ni kraljica Elizabeta in edini otrok princa Philipa - spoznajte njihove druge kraljevske otroke!

Bodimo iskreni. Vsi smo malce obsedeni z britansko kraljevo družino, v neznatni meri tudi Netflixovi Krona . Kraljica Elizabeta , ki kraljuje v Združenem kraljestvu že več kot 65 let, je pokazal, da je družina vse. Monarh se je toliko odrekel poroki z možem Princ Filip novembra 1947 in pozneje dobrodošli otroci, Prince Charles , Princesa Anne , Princ Edward in Princ Andrew , v njihovo življenje. Zdaj vidimo, kako močno se je ta ljubezen povečala kot Elizabethini otroci prevzeti več kraljevskih dolžnosti v času potrebe svojih staršev.

Oglejte si rojstne dneve vsakega od 8 pravnukov kraljice Elizabete!

'Bliža se konec kraljičine vladavine in namerava Karlu prej kot slej predati krono,' je ekskluzivno povedal vir Bližje tedensko o kraljevskih družinah. «Charles je že prevzel številne njene naloge in od poroke Camilla [Parker Bowles] , je postal toliko bolj samozavesten. Če ima ob sebi močno žensko, mu je pomagal postati bolj samozavesten. »

Čeprav trajalo je nekaj časa da bi kraljica ljubila drugo ženo Charlesa, sta se z vojvodinjo Camillo zelo zbližala. Pravzaprav se kraljica Elizabeta poskuša razumeti z vsemi zakoni svojih otrok, vključno z možem princese Ane, Timothyjem Laurenceom. Decembra 1992 sta se zakonca poročila, potem ko se je Anne ločila od prvega moža, Mark Phillips istega leta.Od princese do kraljice! Oglejte si Elizabethino ikonično preobrazbo v fotografijah

Čeprav so v kraljevi družini na ločitev gledali znižano, je kraljica Elizabeta vedno imela hrbet hčerke. Pravzaprav je Timotej nekoč dejal, da je v kraljici videl veliko svoje žene, ker imata podobne osebnosti. Uradnik mornarice je dejal, da imata Anne in Elizabeth enak 'humor' in 'zabavo' v ITV-jevi Anne: The Princess Royal pri 70 letih in iskreno, tudi to lahko vidimo.

Kraljevi kralji so se smejali, ko so se junija 2019 udeležili kraljevega ascota. Zdaj vidimo, od kod Anne svoj briljantni nasmeh in čudovit smeh.

Pomaknite se spodaj in preberite vse, kar morate vedeti o štirih otrocih kraljice Elizabete!