Ponosen na svojo plastično kirurgijo! Oglejte si, koliko se je Cherin brezhiben obraz sčasoma spremenil

Od Drage zaslovela v šestdesetih letih, postala je ikona v pop glasbi in modi . Oboževalci so se čudili gledanju pesmi pesmi »If I Could Turn Back Back« v središču pozornosti. Kot ena izmed najbolj priljubljenih hollywoodskih pevk se je veliko spraševalo, ali je Cher to prestala plastična operacija . Čeprav nekateri zvezdniki glede kakršnih koli kozmetičnih operacij ostajajo stisnjeni, Moonstruck igralka je bila odprta in iskrena glede tega, da gre pod nož.

Besede iz boginje popa - Cher-ovi najbolj mogoči citati

Pravzaprav je zvezda pogosto govorila o tem, da je v preteklosti opravila nekaj dela, vključno s časom, ko je dobila službo. Žal je Cher razkrila, da nad operacijo ni bila preveč navdušena.

«Naredila sem si dojke. Toda moje operacije dojk so bile nočna mora, »je rekel . «Resnično so bili v vsakem pogledu raztreseni. Če že kaj, potem so bili slabši kot prej. »Ste vedeli, da imata Gregg Allman in Cher skupaj sina? Spoznajte Elijah Blue Allman!

Kljub svojim negativnim izkušnjam je dobitnica oskarja še vedno opravila več postopkov - vključno z operacijo nosu, liftingom obraza in zobozdravstveno operacijo.

Ne glede na to, ali so se drugi strinjali z njeno odločitvijo za operacijo, je Cher zagovarjala svojo odločitev. »To me veseli,« je dejala. 'Veste, če hočem dati joške na hrbet, so moje.'

Cher se ne zanaša samo na kozmetične postopke, da bi skozi leta žarela. The Mamma Mia! zvezda je razkrila, da se veliko trudi, da bi tudi sama ostala zdrava, in to se vsekakor kaže od znotraj.

« Pri tem moram delati . Ne pijem in nisem uživala mamil, «je razkrila Cher Sonce oktobra 2019. «Sovražim gledanje televizije. Skrbim zase in sem dober jedec. Nikoli me ni bilo treba skrbeti za kilogram, dokler nisem dopolnil 50 let. Lahko sem jedel, kar sem hotel. Toda po tem, moraš delati . »

Cher si ne more pomagati, da ne bi izžarevala svoje lepote!

Oglejte si fotografije, da vidite, kako zelo se je rjavolaska lepota spremenila skozi leta!