Ponosni starši dveh! Spoznajte Justina Timberlakea in sinove Jessice Biel

Justin Timberlake in Jessica Biel sta ponosna starša dveh otrok po na skrivaj pozdravila svojega drugega otroka , Phineas, julija 2020. Ikona pevka in igralka je dala svoje najstarejši sin, Silas , majhen dojenček in ne bi mogel biti bolj navdušen nad njihovo naraščajočo družino.

«Povedali so zelo malo ljudem. To jih je res znova zbližalo. Pravkar so izvedeli, da bodo dobili otroka št. 2, «je povedal poznavalec V stiku Tedensko ob uri. 'Nekaj ​​mesecev zanje je bilo zelo težko, vendar so prišli na drugo stran in zdaj imajo tega čudovitega fantka.'

Najslajše slike Jessice Biel in Justina Timberlakea s sinom Silasom

Jessica in Justin sta prvič postala starša, ko sta aprila 2015 pozdravila svojega prvega otroka Silasa. Za razliko od njunega novega svežnja veselja je film »Can't Stop the Feeling!« pevec in 7. nebesa alum je na Instagram sporočil, da sta noseča s svojim prvim otrokom.Izvajalec «SexyBack» je razkril vznemirljivo novico, ko je naložil fotografijo, na kateri poljublja čudovito Jessicino dojenčkovo bulo. «Hvala vsem za b-day želje!» je zapisal januarja 2015. «Letos prejmem NAJVEČJE DARILO. NE MORA ČAKATI. »

Oglejte si vse svoje najljubše hollywoodske zvezde, ki so leta 2020 sprejele dojenčke

Mama dveh otrok ima srečo, da svoje otroke deli z Justinom, ko enkrat razkrije, da upa, da bo Silas vzel svojega slavnega očeta. «Želel bi, da bi naš otrok podedoval Justinov čar in njegov smisel za humor. Veliko lastnosti bi rada dobila od Justina, «je Jessica povedala za Australia News.com.au maja 2017. «A ene stvari mu ne želim. Resnično ne želim, da bi bil glasbenik. »

Medtem ko Jessica pripisuje svojemu hubbyju, da je najboljši oče Silasa - in zdaj njuna nova mačka! - Justin je nekoč dejal, da je o očetovstvu izvedel več, ko je gledal, kako njegova žena vzgaja njihovega otroka. »Naučijo te,« je rekel Danes . 'To je noro. ... Ko ga opazujem, kako se nekaj nauči, to novo zahvalo za oba - saj veste, [Jessica] in [Silas] - in tako ponižujoče in hkrati ponižujoče.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Zmagovalec grammyja tako obožuje biti očka, zato ne preseneča, da so razširili svojo družino. 'Želim si imeti čim več otrok, če sem odkrit,' je Justin prej švignil Beat's 1's Zane Lowe . «V življenju se nisem počutil bolj nesposobnega. Zbudiš se in naenkrat je to človeško bitje, za katerega si odgovoren. »

Pomaknite se po spodnji galeriji, da spoznate sinova Justina in Jessice!