Reba McEntire je 'raztrgana' zaradi ločitve Sina Brandona od Kelly: 'Obožuje vse njihove otroke'

Reba McEntire ve, kako je skozi ločitev, zato čuti svojega pastorka Brandon Blackstock in njegova odtujena žena, Kelly Clarkson . Ikona države je 'raztrgana' nad slavnim parom pretresljiv razkol ker 'obožuje vse njihove otroke,' ekskluzivno pove insajder Bližje tedensko .

Spoznajte 6 neverjetnih otrok Reba McEntire iz države Country!

'Reba, nekdanja Kellyjeva tašča, je zaradi ločitve zaskrbljena,' razkriva vir Bližje. «Brandona in Kelly ima rada kot svojo, noče izbrati strani, ampak boji se, kako sporno je g. »

Adam Christensen / NBCUniversal65-letna Reba bo vedno podpirala 43-letnega Brandona in 38-letno Kelly ter otroke nekdanjega para šteje za 'svoje vnuke', ugotavlja poznavalec. Oče štirih in pevec «Zaradi tebe» delita svoje mnenje dva otroka , River Rose, 6, in Remington, 4, Brandon pa je tudi oče svojih starejših otrok, Savannah in Seth, iz njegove prejšnje zveze z nekdanjo ženo Melissa Ashworth .

Čeprav ima Reba še vedno veliko vez s svojim pastorkom, 've bolje, kot da poseže' v razcep Brandona in Kelly, ki je bil napovedano po skoraj sedmih letih zakona junija 2020. Kljub temu Reba 'moli' tako Brandona kot njegovega očeta, Narvel Blackstock , 'Se spametujte in končajte to trpko ločitev,' dodaja notranji.

Spoznajte odtujenega moža Kellyja Clarksona Brandon Blackstock!

Dobitnik nagrade Grammy ima mešana čustva do Brandonove in Kellyine srčne ločitve, a Reba je bil pravzaprav zelo 'podpirajo' njihovo odločitev , je povedal prejšnji insajder Bližje ko je dvojica poleti napovedala svoj razhod.

'Vede, da je dovolj težko delati na lastnih odnosih, toda videla je, kako sta se Kelly in Brandon ločila od milje,' je junija napovedal vir.

Shutterstock

Čeden vodja talentov je postal Rebin pastorek v času, ko je bila poročena z njegovim očetom Narvelom. Pevka 'Fancy' in televizijski producent (64) sta bila od leta 1989 skupaj več kot 26 let, dokler je Narvel ni ujel in leta 2015 vložil zahtevo za ločitev.

Kljub skalnati konec njune romance , Reba je ohranil trden odnos z Brandonom in drugimi otroki Narvela, Shawna Blackstock , 47 in Chassidy Blackstock , 42. Prvi Reba igralka in Reba: Video Gold II direktorja delita tudi njunega sina edinca, Shelby Blackstock , 30.

Reba McEntire in odnosni čas nekdanjega moža Narvela Blackstocka

Reba je razkrila, da še posebej obožuje Kelly, ki je postala njena snaha, ko se je leta 2013 poročila z Brandonom. « Odlična je , velikega srca in s Kelly dobite tisto, kar vidite! » Reba je nekoč bruhnila Bližje. «Obožujem jo na koščke. Bila je ena mojih najboljših prijateljic. ​​»

Upamo, da bosta Kelly in Brandon to rešila zaradi svoje družine.

  • Oznake:
  • Brandon Blackstock
  • ločitev
  • Ekskluzivno
  • Kelly Clarkson
  • Reba McEntire